Sshtt… raadt eens wie er achter al die Arabische protesten schuilt?

Ali Abdullah Saleh weet iets wat niemand weet!

Ik ga een geheim onthullenzei de omstreden president van Jemen, Ali Abdullah Saleh, dinsdag tot zijn aanhangers.Er is een commandopost in Tel Aviv voor het destabiliseren van de Arabische wereld. De commandopost staat in Tel Aviv en wordt beheerd door het Witte Huis.

Israël krijgt de schuld van onrust in de Arabische wereld

door Israel Today.nl

Het was slechts een kwestie van tijd voordat de Arabische en islamitische leiders Israël gingen beschuldigen, de oorzaak te zijn van de golf van onrust in het Midden-Oosten. Saleh beweerde dat de VS eigenlijk de toenemende demonstraties tegen zijn regime steunt en leidt, maar dat de “zionisten” uiteindelijk de touwtjes in handen hebben.

“Wij zeggen dat dit een zionistische agenda is,” verklaarde Saleh. Hij benadrukte dat de pro-democratische revoluties in de hele regio deel uitmaken van een “samenzwering ten dienste van Israël en de zionisten.”

Jemen is een belangrijke slagveld in de oorlog tegen Al Qaida. De groep van Osama bin Laden zou graag een stevig bolwerk willen vestigen in het zuidelijke deel van het Arabische schiereiland. Tot nu toe, Saleh was verbonden met de VS in het voorkomen van dit resultaat.

De beschuldigingen van de Jemenitische president werden dinsdag herhaald door de Amerikaanse moslimleider Louis Farrakhan tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van zijn Nation of Islam in de buurt van Chicago. Farrakhan openbaar drong er openlijk bij de Amerikaanse president Barack Obama op aan, niet toe te staan dat de “zionisten bij u aandringen op een militair offensief” tegen het afbrokkelende regime van de Libische leider Muammar Gaddafi, die demonstranten heeft afgeslacht in een poging om aan de macht te blijven.

Farrakhan noemde Gaddafi “mijn broer”, en benadrukte de Libiërs met rust te laten om hun problemen zelf op te lossen. Hij wees er op, dat de enigen die van de onrust in het Midden-Oosten profiteren, de zionisten zijn, die volgens Farrakhan, “de regering van de Verenigde Staten van Amerika en zijn banksysteem domineren.”

Tenslotte beschuldigde Farrakhan, die Afrikaans-Amerikaans is, de Joden er van, “onevenredig betrokken te zijn geweest bij de slavenhandel.” Farrakhan hield vol dat hij niets persoonlijks tegen de Joden heeft, maar zei dat het zijn plicht is om “de bedekking van de satan weg te nemen, zodat hij nooit weer u en de mensen op de wereld zal misleiden.”


1942. Het Joodse complot gezien door de ogen van de nazi’s. 2011, oude wijn in nieuwe zakken. Joods complot heet nu zionistisch complot.


Bronnen: Israel Today: Israël krijgt de schuld van onrust in de Arabische wereld van 2 maart 2011; The Jerusalem Post: Yemen president blames Israel for Arab world unrest van 1 maart 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.