Wat als vrouwen in de moslimwereld gelijke rechten zouden hebben? [video]


Op 8 maart 2011 is het Internationale Vrouwendag 2011. Hierboven: knap gemaakte videoclip door de Canadese afdeling van Honest Reporting.

Als je wilt weten hoe het er in een bepaald land of in een bepaalde gemeenschap aan toegaat, als je de mate van beschaving in dat bepaald land of gemeenschap wilt kennen, stap dan altijd en overal eerst op de vrouwen af en ga kijken en luisteren hoe het met ze is gesteld.

vrij zijn – heerlijk!

Hoe leven ze, wat mag en mag niet, mogen ze naar school en later naar de universiteit, worden ze genitaal verminkt als ze 10 jaar oud zijn, uitgehuwelijkt voor geld en goud of 1 geit en 3 schapen als ze 12 zijn, worden ze legaal misbruikt, verkracht, geprostitueerd, moeten ze hun partner delen met nog drie of vier andere vrouwen, mogen ze een auto besturen, mogen ze een vrij beroep uitoefenen, deelnemen aan verkiezingen, zich kandidaat stellen en mandaten bekleden, zich kleden hoe ze willen, vrij kiezen of ze hun haren willen bedekken of niet, zich vrij bewegen, alleen naar café of een bioscoop gaan, mannen daten, zelf hun levenspartner kiezen, het aantal kinderen mee bepalen, baas in eigen buik zijn, mogen ze gewoon vrouw zijn?…

Al die demonstraties die al weken in de landen van het Midden-Oosten worden gehouden en waar ook veel vrouwen aan deelnemen, wordt daar dan ook betoogd voor meer vrouwenrechten? Of is dat enkel een zaak van mannen alleen?

Lees ook op Brabosh.com: Vrouwen in het Midden-Oosten hebben alleen in Israël gelijke rechten van 18 september 2009 lees hier verder

2 gedachtes over “Wat als vrouwen in de moslimwereld gelijke rechten zouden hebben? [video]

  1. East is east and West is West en niet alleen dat die twee elkander niet kunnen ontmoeten maar ze snappen ook niets van elkaar.
    Er is in de Moslimwereld geen anti-Islam opstand uitgebroken, eerder het tegendeel, het is zeer te vrezen dat de Islam heel dat enorme volk in een ijzeren vuist gaat krijgen. En vrouwen bestaan niet in die wereld, er zijn daar geen vrouwen behalve hier en daar voor de show wat goed afgerichte vrouwelijke mensen. Vrouwen in Islam..zitten vanaf de geboorte gevangen in gruwelijke gevangenissen (o.a. sluiers) en kunnen enkel ontsnappen wanneer ze alles opgeven, ook hun kinderen en zelfs dan (er zijn voorbeelden) blijven zij al hun dagen als opgejaagd wild. Vrouwenrechten? Islam zal dan geen Islam meer zijn.
    Ik vraag mij of of het westen dit niet wil inzien omdat daarmee heel het kaartenhuis van het huidige zgn linkse denken in zal storten.

    Like

Reacties zijn gesloten.