Een dagje uit met het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina / PFLP [fotosessie]

  • Volksfront voor de Bevrijding van Palestina [PFLP]
    Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) – Gaza Strip/West Bank/Israel / IMFA: File 2006-2007

Wie vrede wil sluiten met de Palestijnen en de Gazanen zal niet alleen met Hamas rond de tafel moeten zitten, maar ook met het dozijn andere terreurorganisaties die in Gaza het voor het zeggen hebben.

De volgende fotosessie is een openbare meeting van 24 februari 2011 in Gaza City van het marxistische partij Volksfront voor de Bevrijding van Palestina [PFLP] annex gewapende militaire vleugel.

Deze reeks kadert in mijn visie van het feitelijke bestaan van 3 verschillende Gaza’s door het oog van de media en zoals die het grote publiek halen.

Gaza 1 is het Gaza zoals dat in beeld wordt gebracht door Pallywood. Feiten en fixie vermengd, overgoten met de nodige zweet, tranen en vooral vele hectoliters bloed, al dan niet afkomstig van mensachtigen (want er wordt echt wat afgeknoeid achter de schermen). Het Gaza van de kapot geschoten gebouwen, huilende moeders en kinderen. In feite het enige Gaza dat u en ik ooit in beeld krijgen. Die beelden toon ik niét omdat u ze kent en in duizendvoud op het internet staan.

Ik breng beelden van het Gaza dat u NIET kent: Gaza 2 en Gaza 3.

Gaza 3 is het Gaza van welvaart en geluk, de pretparken, vakantieverblijven, manèges, motor- en autokoersen, bankwereld, hotels, beurzen en fun, veel fun. Om Gaza 3 te bekijken moet u enkel op de buttons Gaza Unplugged 1 en 2 in de menubalk rechts  hiernaast te klikken.

Dan is er ook nog Gaza 2, het Gaza van de terreurgroepen, de trainingskampen, de wapensmokkel en distributie, het Gaza gebukt onder de islamisering gecontroleerd door zedenpolitie en gewapende milities. Dit artikel valt onder Gaze 2.

Snel verder kijken KLIKKEN op –>>

De marxistische PFLP heeft tegenwoordig een klein, operationeel netwerk in de Gazastrook met enkele dozijnen actieve militanten. Het meeste van haar (recente) activiteiten in 2007 was gericht tegen de Israëlische strijdkrachten met enkele schietpartijen en het neerpoten van een explosieve IED lading nabij het veiligheidshekken. Website van de terreurgroep: http://www.pflp.ps/english/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.