Onveiligheidsgevoelen? Neem dan toch gewoon de bus? [video]

Allahoe Akhbar on the Bus

Tja, we kennen de beelden intussen allemaal al wel. In bende optrekkende jongeren die een andere vorm van entertainment brengen op alle mogelijke openbare en niet-openbare plaatsen waar we ons ook maar durven vertonen. Deze videoclip , die sinds 23 juli 2010 via YouTube op het internet circuleert, laat een zootje Franse tieners in een bus zien die blijkbaar een nieuwe vorm van moslimhumor hebben ontdekt: “Allahoe Akhbar on the Bus“.

Hier is een treffend voorbeeld van wat er gebeurt als een land miljoenen moslims toelaat. Wanneer zij een bepaalde grootte van de bevolking hebben bereikt, voelen zij niet langer de behoefte om hun vijandigheid jegens de gastpopulatie te verbergen. En dat is exact wat hier gebeurt.

Wie geïnteresseerd is wat er precies wordt uitgekraamd, leest hieronder de vertaling. Want, als u weet hoe en wat er in het Arabisch over u gedacht en gezegd wordt door een steeds toenemend deel van de bevolking, lijkt het allemaal opeens niet meer zo onschuldig. En, nu u zonet te weten bent gekomen wat er precies wordt gezegd, begrijpt u ook beter waarom die jongeren op die bus in Frankrijk lachen en zoveel plezier hebben in het schofferen van mensen, daarbij handig gebruik makend van een taal [Arabisch]  die de anderen niet machtig zijn.

Vandaag nog in het Arabisch, morgen in uw streektaal

Wat je hoort is (een gedeelte van) een typische gekende doe’a (smeekbede). Die wordt meestal gebruikt als een manier om moslims op de juiste haattemperatuur te brengen jegens de VS, het Westen en tegen Joden in het bijzonder, maar wordt ook gebruikt tegen heidenen en niet-moslims in het algemeen.

O Allah maak hun kinderen tot wezen!
O Allah, maak hun vrouwen tot weduwen!
– Amen.
En maak hun kinderen tot wezen!
– Amen.

O Allah, laat de Islam overal overwinnen!
O Allah, laat onze hulpeloze broeders in Palestina overwinnen!

Allahu akhbar (Allah is Groter)
Allahu akhbar (Allah is Groter)

Er is geen andere god dan Allah!
En de Zionist is de vijand van Allah.

Er is geen andere god dan Allah!
En de martelaar wordt door Allah geliefd.

Burgeroorlog in Parijs

Bekijk ook deze videoclip van CBN verspreid door One Jerusalem.org op 25 februari 2011. Sarkozy en Merkel geven thans het failliet toe van de multiculturele maatschappij.


Bronnen: LTG (Limits to Growth): France: Muslims on a Bus van 25 februari 2011;

3 gedachtes over “Onveiligheidsgevoelen? Neem dan toch gewoon de bus? [video]

Reacties zijn gesloten.