Het Midden-Oostenprobleem uitgeklaard in 6 minuten [video]

Prager Universiteit: Het Midden-Oosten probleem

Heeft u ook het gevoel flink gehersenspoeld te zijn door de reguliere media  (NOS, BBC, VRT / Eén, Canvas enz.) omtrent het Midden-Oostenconflict, met als gevolg dat u er steeds minder van begreep en uiteindelijk achter bleef met een barstende hoofdpijn, maar wel in de rotsvaste overtuiging dat Israël en de Joden de bron van alle kwaad zijn?

Dan is er iets goed mis met u. Maar geen nood, er bestaat een remedie om af te raken van uw ziekelijke Jodenhaat en uw onweerstaanbare neiging tot Israëlbashen. Als u ooit geprobeerd heeft om het Midden-Oosten probleem te begrijpen en er uiteindelijk steeds maar minder van begreep alleen, ligt uw laatste hoop bij Dennis Prager.

Prager is in de Verenigde Staten ontzettend beroemd met zijn show op de Prager University en zijn vele voordrachten in de meeste Amerikaanse staten. Prager slaagt er in om op zes minuten tijd het M-O conflict op een bondige wijze uit te klaren. Een hele prestatie op zich. Waar u normaal een heel semester voor nodig heeft, dat doet Prager in amper zes minuten. Opmerking: U kan gerust meerdere keren kijken naar deze video. 704.654 mensen deden dat al voor u. Zegge het voort!

Website van ‘The Dennis Prager Show‘: http://www.dennisprager.com/

Met dank aan Sophie Petiet voor de tip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.