Voormalig hotel van nazi-moefti in Jeruzalem eindelijk tegen de vlakte

In Jeruzalem is men eindelijk met de afbraak begonnen van het Shepherd Hotel dat plaats zal maken voor 20 nieuwe woningen bestemd voor Joodse gezinnen. Het Shepherd Hotel, dat in het oostelijke deel van Jeruzalem staat, was vroeger het eigendom en de residentie van de Groot-Moefti Haj Amin Al-Hoesseini een belangrijke handlanger van Adolf Hitler in het Midden-Oosten. Bekijk hier de videobeelden: Former Home of Pro-Nazi Mufti Makes Way for Jewish Building.

Al-Hoesseini wilde de genocide op de Joden tijdens WOII verder exporteren naar het Midden-Oosten en het Britse Mandaat Palestina, liefst met de hulp van de Führer en met de door Hoesseini zelf opgerichte moslimsdivisies de beruchte Waffen SS-Handschaar Divisie en de Kama Divisie.

Dubbele boodschap: 1. De Holocaust is een leugen 2. Wij gaan jullie allemaal uitroeien

Al op 18 maart 2010 had het gemeentebestuur van Jeruzalem een bouwvergunning af geleverd voor de bouw van 20 nieuwe woningen in de wijk Sheikh Jarrah. Een wijk in Jeruzalem waar veel Arabieren wonen en die gelegen is in het  3000 jaar oude deel van de stad dat  korte tijd (tussen 1948 en 1967) door de Arabieren foutief Oost-Jeruzalem werd genoemd.

Het is niet erg duidelijk waarom nog 10 maanden werd gewacht vooraleer met de afbraak van het hotel van de nazi-moefti werd begonnen.

De wijk Sheikh Jarrah situeert zich tussen het oudste stadsdeel van Jeruzalem en de Scopusberg dat de Amerikaanse president Barack Obama en zijn Arabische en westerse bondgenoten wil wegschenken aan de Palestijnen om er de hoofdstad van de toekomstige Islamitische Republiek Palestina van te maken.

Niet iedereen wordt daar erg vrolijk om. Zoals bekend beschouwt de regering van Benjamin Netanjahoe Jeruzalem als de herenigde ondeelbare hoofdstad van Israël. De overdracht van het voormalige oostelijke deel (Jeruzalem dus) aan de Palestijnen is voor Israël dan ook compleet onbespreekbaar

Een grote fan van de nazi-moefti was  ook Mahmoud Abbas, die onlangs nog – op 23 november 2010 de prestaties loofde van de Grootmoefti en aldus sprak:  “We moeten ook herinneren aan het uitstekende [vroege] leiderschap over het Palestijnse volk door de Grootmoefti van Palestina Haj Mohammed Amin al-Husseini, die de strijd vanaf het begin heeft gesponsord en de strijd en overplaatsing sponsorde voor de goede zaak en ver weg van huis is gestorven.

Dit is dan die grote persoonlijke ‘held’ van Mahmoud Abbas en voormalige eigenaar en bewoner van het Shepherd Hotel dat vandaag werd platgewalst

Grootmoefti Haj Amin al-Hoesseini aan huis bij Adolf Hitler
Berlijn, 28 november 1941. De grote held van Mahmoud Abbas, Grootmoefti Haj Amin al-Hoesseini van Jeruzalem, op de thee bij Adolf Hitler. Samen plannen smeden om ook de Joden in de Arabische wereld uit te roeien

Bronnen: op Brabosh.com: Waarom wil Obama het Shepherd Hotel in Oost-Jeruzalem uit Joodse handen houden? van 29 juli 2009; Mahmoud Abbas looft prestaties van nazi Grootmoefti Haj Amin al-Hoesseini van 25 november 2010; ‘Hitler is de held van veel moslims’ van 22 november 2010; ‘Mein Kampf’ erg populair bij moslims in ‘Palestina’ en het Midden-Oosten van 15 mei 2010; De moslims en de Holocaust van 17 mei 2010; Radicale islam is ontstaan uit propaganda van de nazi’s van 20 mei 2010; VS weer boos op Israël: Jeruzalem bouwt 20 nieuwe woningen in wijk Sheikh Jarrah van 26 maart 2010; Hitler’s erfenis: islamitisch antisemitisme in het Midden-Oosten van 2 januari 2010; Palestijnen werden in de jaren ‘30 bewapend door de nazi’s van 5 september 2009; De Grootmoefti en Hitler, woensdag 9 december 2009 op Arte-TV van 5 december 2009; Barack Obama wil de Apartheid invoeren in Jeruzalem van 16 augustus 2009

Een gedachte over “Voormalig hotel van nazi-moefti in Jeruzalem eindelijk tegen de vlakte

Reacties zijn gesloten.