Gaza: de economische crisis slaat ook toe in de sector van de Maagden [cartoon]

Op het kantoor van de leverancier van Maagden voor Palestijnse en Gazaanse Martelaars (shaheeds):

“Hallo Mijnheer, we hebben dringend een nieuwe voorraad nodig. Het is hier beneden letterlijk een echte heksenketel…”

Gaza, Palestina, 1 januari 2011. Handel in maagden luidt alarmbel

Zoals algemeen gekend krijgen Palestijnen in Gaza en elders in moslimland 72 maagden als beloning als ze omkomen tijdens het doden van één tot meerdere Joden. Liefst zoveel Joden mogelijk als het effe kan. Het is niet bekend of ze meer of minder maagden krijgen afhankelijk van het aantal Joden die ze  daadwerkelijk hebben omgebracht.

Theoretisch levert het Jihadisten niks extra’s op als ze ophouden na 1 vermoorde Jood. Dus, 37 vermoorde Joden x 72 maagden zou normaal 2.664 maagden opleveren als beloning, net alsof zij de jackpot zouden hebben binnengehaald, maar  dat is niet correct. Het aantal blijft helaas op 72 maagden hangen.

Ook is niks bekend over de leeftijd van de maagden. Dat kunnen meisjes baby’s zijn tot en met bejaarde vrouwen van 99 jaar en ouder. [Tja… ik zou er iets op kunnen antwoorden maar ik ga het toch niet doen.] Een belangrijke voorwaarde is wel dat de shahid dood moet zijn.

Een terrorist zoals Samir Kuntar, die het hoofd van een vierjarig Joods meisje met zijn geweerkolf tot moes stampte, moet “helaas” wachten tot hij dood is om zijn portie van 72 maagden toegewezen te krijgen. Hij krijgt ze niet bij leven. Geef toe, moest u in de plaats van Samir Kuntar zijn, u zou voor minder zelfmoord plegen. Ik ook 🙂 [indien het jonge deernen zouden zijn uit de laatste Miss België verkiezingen maar dat is dus niet zeker…].

Ook vrouwen kunnen martelares worden, zoals bijvoorbeeld Dalal Mughrabi die 37 + 1 Joden vermoordde. Uiteraard krijgen martelaressen geen 72 jonge viriele mannelijke maagden à la Brad Pitt of George Clooney toegeschoven. Dat zou wat teveel op een verkrachting of orgie kunnen lijken. Toch worden ook zij beloond voor hun moed en zelfopoffering. Onze echte heldinnen Jodendoderessen mogen kiezen tussen een reep chocolade van Cote d’Or of een ijskreem Dame Blanche met slagroom. Lekker toch!?!

Elke Jodendoder wordt als martelaar opgewacht in het Islamitische Paradijs door 72 maagdelijke schoonheden met mooie grote donkere ogen en een hete schoot

Bronnen: Arutz Sheva: Cartoons; lees ook op Brabosh.com: Hamas biedt aan: nieuwe flats te koop in de ‘Wijk van de 72 Maagden’ van 8 december 2010; Jamil en Awad doen de feministische Jihad [satire] van 9 november 2010; Schip met enkel vrouwen aan boord wil blokkade van Gaza doorbreken van 16 juni 2010; Egyptische geestelijke Mahmoud Al-Masri: ‘De kracht van een vrouw ligt in haar zwakte’ van 13 augustus 2009; Al Fatah video: ’72 Maagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijs’ van 9 juni 2009; Het verschil tussen mannen en vrouwen, ‘uitgelegd’ door Sheik Jassem Al-Mutawa van 14 april 2009; Het ultieme verlangen van elke Palestijn: leven en sterven als Jodendoder van 21 december 2010; Palestijnse ‘zomerkampen’ genoemd naar terroriste die 37 Joden vermoordde in Israël van 12 augustus 2010; Plein in Ramallah hernoemd naar terroriste die 37 Israëli’s vermoordde van 29 maart 2010; Wanneer zal de VS haar eigen wetten toepassen en stoppen met de financiering van Abbas? van 28 december 2009; ‘Gematigde’ Fatahconferentie verwelkomt terrorist die 38 Israëli’s vermoordde van 9 augustus 2009;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.