Jihad bells, jihad bells, jihad all the way… [muziekvideo]

Jingle Bells – The Bethlehem 2010 Version – Latma TV !!
Latma TV !!


Opmerking: heden werden alle clips die door Latma TV op Brabosh.com werden uitgebracht, samengebracht in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/

4 gedachtes over “Jihad bells, jihad bells, jihad all the way… [muziekvideo]

 1. Ja, Cor; nu een jaar later in 2011 is het al zover: die storm oosten ze nu al in het midden Oosten, het is compleet chaos alom in de arabische landen, en Israël……wat een wonder is het toch dat het volkje staande kan blijven in een wereld vol van leugen list en bedrog. Wat een machtige G,d hebben ze om op te vertrouwen, en de islamiet…hij heeft niks dan een verstikkende haat en staat met lege handen.

  Like

 2. Helemaal mee eens Hans.Wie wind zaaid zal storm oogsten,wie een storm zaaid oogst een alles vernietigende orkaan.Tegen de hand van God is niets bestand.

  Like

 3. Israël, Gods wonder; de G,d van de Bijbel.
  Dat mogen wij dagelijks ervaren hoe geweldig de G,d van Israël met Zijn volk bezig is. Ondanks alle geweld en ongeloofelijke haat waar Zijn volk dagelijks mee te maken heeft groeit de staat Israël gewoon verder en Israëls vijanden kramperen intussen met hun fustratie,s hoe ze het volkje moeten aanpakken. Ze meenden de oplossing gevonden te hebben maar dat werkt ook niet en dat is de leugen. Geweldig hé, dat ze z,n klein volkje wat samen gebracht is uit alle volken in wereld niet verdelgd kunnen krijgen. Wat een wonder en zegen dat wij dit mogen aanschouwen. Er zijn geen woorden voor, hoe groot is HIJ die dit alles bestierd.
  Hans

  Like

 4. Werkelijk grappig! Wat zijn die “Islamo-fascisten” toch erg!


  Moderator: [reactie ingekort wegens Jodenhaat] Bedankt voor uw reactie. Maar ik vrees dat u op het verkeerde adres bent. Het pro-Hamaswinkeltje bevind zich hiernaast. Laat u daar maar eens goe gaan. Dag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.