En hoe zou het vandaag in de openluchtgevangenis van Gaza zijn? Het Adam Hotel in de Al-Rasheedstraat

Prachtig klein hotelletje aan de kust van de Middellandse Zee in Gaza City. Kamers geprijsd van 49 – 99 en 199 dollar per nacht. Sjiek luxueus restaurant. De website van het hotel is nog onder constructie maar bevat toch al wat informatie in het engels: http://www.adamhotelgaza.com.

Deze fotoreeks is volgens de website gedateerd  op 17 augustus 2010.

Zo te merken gaat het nog altijd prima in die zogeheten “Openluchtgevangenis van Gaza”. Maar dat is altijd al het geval geweest. Teveel Pallywood beluisteren en bekijken kan uw oordeel verkeerd beïnvloeden.

Ontdek hier het andere Gaza in beeld

De beelden die men u nooit wil laten zien in 1000 plaatjes en zestig artikels!

klik op de buttons hieronder

Het Adam Hotel in Gaza City