De Joden controleren de wereld… van de dieren

Deze vriendelijk glimlachende Joodse haai mèt keppeltje maakt in dienst van de Israëlische Mossad al weken de Egyptische kust onveilig. Als dat maar goed afloopt!

Nieuwste fabel: Joden beheersen dierenwereld

door Likoed.nl

Israël is er al aan gewend om in de Arabische wereld van alles wat er in de islamitische wereld mis gaat, de schuld te krijgen: het veroorzaken van aids onder moslims, het vermoorden van moslims om hun bloed, de verspreiding door Israël van voedsel dat opzettelijk kanker veroorzaakt, het vindt allemaal gretig aftrek in de Arabische wereld.

Ayaan Hirsi Ali beschrijft in haar boek ‘Mijn vrijheid’ treffend haar jeugd in Saoedi-Arabie, nota bene een land waar geen Joden mogen wonen:

“In Saoedi-Arabië werd alles wat slecht was, veroorzaakt door joden. Als de airconditioning kapot ging of er geen water meer uit de kraan kwam, gaven de Saoedische buurvrouwen daar de Joden de schuld van. Hun kinderen moesten bidden voor de gezondheid van hun ouders en de vernietiging van de Joden. Toen we na verloop van tijd naar school gingen, klaagden onze leraren eindeloos over alle duivelse dingen die de Joden al jegens moslims hadden gedaan en nog van plan waren te doen.”

Momenteel is er een nieuwe hype: dat Joden de dierenwereld aansturen om zo de moslims dwars te zitten. Dus als twee Palestijnen gewond worden door aanvallen van wilde zwijnen, schrijft een prominente Palestijnse website in oktober dat dit opzettelijk is veroorzaakt door de Joden.

En op dit moment is het nieuws dat de Joden haaien zo ver kunnen krijgen dat ze toeristen in Egypte aanvallen. Hierover stond het volgende in het Algemeen Dagblad vorige week (7 december 2011) onder de titel “Israëlische geheime dienst zette killerhaai in zee Egypte – Om toerisme buurland te schaden“:

“De geruchten dat de Israëlische geheime dienst Mossad achter de dodelijke haai zitten om het toerisme in Egypte te schaden, is niet onmogelijk. Maar er is nog tijd nodig om dat 100% te kunnen bevestigen,” reageert Mohamad Abdel Fadil Shousha, een regionale regeringsmedewerker.”

Het is eigenlijk te lachwekkend voor woorden, als niet miljoenen Arabieren dit daadwerkelijk zouden geloven.


Bronnen: Likoed.nl: Nieuwste fabel: Joden beheersen dierenwereld van 14 december 2010

2 gedachtes over “De Joden controleren de wereld… van de dieren

  1. Waarom is iedereen zo verwonderd?
    Natuurlijk heeft de goede Noach toen ie zo lang opgesloten zat in de Arke en zich enorm moet hebben verveeld zonder TV en Internet, natuurlijk heeft Noach zich onledig gehouden via die beesten. Hij heeft gedacht aan de toekomst, de moeilijke tijden die voor de Joden zouden aanbreken. En hij heeft de dieren (hij had geen menselijke soldaten) goed gedrild. De haaien waren zonder meer de elite van zijn dierencorps. Daarom is het alle vijanden van Israel geraden op hun hoede te zijn voor haaien.

    Like

  2. Ja, inderdaad. Joden controleren de wereld. Vandaar dat ze het zo makkelijk hebben en vertroeteld worden door de gehele wereld. Zij hebben de gehele wereld aan hun voeten liggen, die hen overlaadt met allerlei voorrechten. Het is meer dan duidelijk. Neem Europa. Daarom pakken Joden hun koffers en vertrekken en staan kranten bol met anti-Israel artikelen. Vanwege hun almacht moeten zij maar beter niet openlijk hun liefde voor Israel uitspreken, want dan worden zijn bedreigd. Net als bij andere machtige bolwerken houdt de wereld ernstig rekening met de gevoelens van de Joden en Israel. NIET

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.