Naar jaarlijkse gewoonte dreigt Abbas weer met aftreden [satire]


Voor wie geen Engels begrijpt:

“Als leider van de Palestijnse Autoriteit heb ik een erg gevulde agenda”

“Zo bijvoorbeeld moet ik vandaag een school inhuldigen die opgedragen werd aan Dalal Mughrabi die meer dan 30 Israëliërs heeft vermoord, daarna moet ik een herdenking bijwonen van de Moefti van Jeruzalem die samenzweerde met Hitler om honderdduizenden Joden te vermoorden, en ik moet eer bewijzen aan de architect van de massacre van  de Olympische Spelen in München.”

“Maar eerst en vooral moet ik mijn jaarlijkse weerkerende dreiging maken dat ik zal aftreden.”

“Omdat het Westen bang is dat om het even wie die me zou vervangen een verdediger van het terrorisme zou zijn.”

Met dank aan Elder of Zyon: ElderToons: Abbas threatens to resign van 12 december 2010

2 gedachtes over “Naar jaarlijkse gewoonte dreigt Abbas weer met aftreden [satire]

 1. Het is onbegrijpelijk dat de wereld deze Abbas “gematigd” noemt, hem eert als een staatsman en hem alle vergrijpen bij voorbaat vergeeft.
  Het wordt echter begrijpelijk wanneer men bedenkt dat Abbas “schaakt” met Israel, hij is gewikkeld in een gevecht met een land dat “illegaal” is, met illegale mensen, dorpen, steden en staatsbestel.
  Israel is illegaler dan Abbas misdadig is. Het is zo eenvoudig. De grofste leugens van Abbas c.s. zijn altijd voor de wereld geloofwaardiger dan de meest onweerlegbare waarheden van Israel.

  Like

 2. @Wiesje: “De grofste leugens van Abbas c.s. zijn altijd voor de wereld geloofwaardiger dan de meest onweerlegbare waarheden van Israël.”

  En waarom de wereld daar zo over denkt, daar hoef ik geen tekeningetje bij te maken: Jodenhaat, pure Jodenhaat uit de oude gekende doos. Zoek niet verder, heb ik al gedaan. Er is niks anders dan dat.

  Diezelfde Jodenhaat waarmee in 1895 de Joodse legerofficier kapitein Alfred Dreyfus van de Franse Generale Staf op het Duivelseiland [Ile du Diable] werd opgesloten, om te boeten voor het hoogverraad van een Franse niet-Joodse mede-officier. Zo ging dat toen en zo gaat dat nog steeds.

  Theodor Herzl trok uit die Affaire de juiste conclusies en zette prompt zijn schouders onder de oprichting van de Jodenstaat Israël. Een stukje geschiedenis dat kan tellen!

  Toen ik dit verhaal voor het eerst las, werd ik er compleet door overdonderd. Dit was de laatste aansporing die ik nodig had om voortaan en tot op vandaag al mijn energie te stoppen in mijn website http://www.verzet.org [aug. 2003] die intussen miljoenen keren werd – en nog wordt – bezocht en later dan deze blog http://brabosh.com [feb. 2009]

  Like

Reacties zijn gesloten.