Namaak Gilad Shalit opgevoerd tijdens Hamasviering

How low can you go?

(Hoe diep kan je nog wegzinken?)

Om de ouders, de Israëlische regering en het volk van Israël nog wat  extra te jennen en te kwellen, werd gisteren zondag 12 december 2010 ter gelegenheid van de 23ste verjaardag van Hamas, iemand die erg gelijkt op korporaal Gilad Shalit geboeid meegevoerd in de viering.

Zoals bekend wordt soldaat Gilad Shalit al 4 1/2 jaar gegijzeld door Hamas en ergens in een gat in de grond in Gaza vastgehouden. Hamas laat geen contact en geen Rode Kruis toe. Hamas wil Shalit ruilen voor 1000 Palestijnse terroristen en andere massamoordenaars waaronder kopstuk Marvan Barghouti.

Een typisch voorbeeld voor de diepe minachting die Hamas heeft voor mensen in nood en de mensenrechten in het algemeen. Een tijd geleden – 20 september 2010 – gaf Hamas een video uit met een nep-executie van Gilad Shalit. Het krapuul van Gaza kan lust er duidelijk wel pap van.


4 gedachtes over “Namaak Gilad Shalit opgevoerd tijdens Hamasviering

 1. Dit jaar hebben we in Nederland de Gilad Shalit Brigade opgericht. We willen er alles aan doen om Gilad vrij te krijgen en zeker voorkomen dat hij in de vergetelheid wegzakt.Wat doen wij? Elke twee weken staan wij in Den Haag bij de regeringsgebouwen en verzamelen handtekeningen van voorbijgangers.Wij hebben al lijsten vol gestuurd naar Ban ki Moon en het Int.Rode kruis, ter gelegenheid van Gilads verjaardag passanten in Den Haag kaarten met een wens of bemoediging laten schrijven en een grote kaart voor Chanoeka en aangeboden aan de Israelische Ambassade in Den Haag.Nu zijn wij handtekeningen aan het verzamelen voor onze Minister van Buitenlandse zaken om druk op Hamas uit te oefenen.Help a.u.b. Het is onverdragelijk dat ook niemand hem mag bezoeken zelfs het Rode Kruis niet. Gilad Shalit, vergeet hem niet!!!

  Like

 2. Gilad Shalit is in handen gevallen van “onmensen” en dat voorspelt weinig goeds. Weet iemand nog hoe de “onmens”Kuntar door de “palestijnen” werd bejubeld? Weet iemand nog hoe de militairen terugkwamen uit Libanon? Voor onmensen als Kuntar was op dat moment maar 1 oplossing geweest. Scherpschutter. 1 schot. Maar dit is natuurlijk niet “humaan”!!!!

  Like

 3. Nee, dat denk ik niet. Shalit is nog in leven. Vergeet niet dat die misschien wel kan omgeruild worden voor honderden terroristen. Levend is hij dus wel wat waard voor Hamas. Als het ooit op niets uitdraait, zullen de barbaren van Hamas Shalit wel in het openbaar executeren, in het Palestina Stadion van Gaza City bv, met veel buitenlandse pers erbij. En de schuld voor de dood van Shalit op de een of andere wijze weer bij Israël leggen.

  Wat mij betreft kan Gilad enkel vrijkomen door de internationale druk op Hamas te verhogen en nooit toegeven aan terreur. Vergeet niet dat in ruil voor een videoclip van 2 minuten en 42 seconden lengte, er al 20 vrouwelijke terroristen werden ingeruild. Dat moet maar voldoende zijn. De pot is leeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.