Terroristen Jamil en Awad worden milieuvriendelijk [satire video]

Wel ja, het zat er al een hele tijd aan te komen. Onder druk van de wereldgemeenschap, moeten de Palestijnse terroristen tegemoet komen aan de hedendaagse eisen van de milieuwetgeving. De explosieven die Jamil en Awad tot nog toe gebruikten, bevatten veel te veel milieuvervuilende chemicaliën onder meer HFC gassen die de ozonlaag beschadigen, het broeikasteffect veroorzaken en meer van dattum. Allemaal niet erg gezond dus.

Joden en Israëliërs opblazen in autobussen, scholen en stadscentra, raketten afvuren op burgerdoelwitten in Zuid-Israël, aanslagen plegen op synagogen, Joodse scholen en winkels in het buitenland enz. dat is nog altijd geen probleem voor de Verenigde Naties, noch voor de VS en de Europese Unie maar wel op één voorwaarde: het moet voortaan allemaal wat milieuvriendelijker gebeuren.

Batterijtjes niet meer weggooien maar deponeren op de hiertoe aangewezen plaatsen dat kan wel, maar milieuvervuilende explosieven gebruiken om wat Joden op te blazen… dààr moet dringend een einde aan komen!

Vandaar: Jamil en Awad go GREEN! 🙂

Opmerking: heden werden alle clips die door Latma TV op Brabosh.com werden uitgebracht, samengebracht in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.