De Palestijnse vluchtelingenkwestie oplossen? SLUIT de UNRWA!


De partijdige rol van de Verenigde Naties in de kwestie van de Palestijnse vluchtelingen wordt overduidelijk geïllustreerd door deze inkompoort van het Palestijnse vluchtelingenkamp AIDA van de UNRWA in Bethlehem, Judea. Bemerk de auto links met ‘U N’ en de blauwe VN-vlag in de mast links naast de poort. De poort heeft de vorm van een sleutelgat met een grote sleutel er bovenop, symbool van de Palestijnse “terugkeer naar Israël”. Wie ooit de Palestijnse vluchtelingenkwestie wil oplossen mag eerst beginnen met deze poort af te breken, want anders komt het nooit goed.

De Verenigde Naties houden met dit soort tekenen actief de mythe in stand dat de opvang van Palestijnse vluchtelingen in de kampen maar tijdelijk is en liegen de vluchtelingen al 62 jaar voor dat ze ooit zullen mogen “terugkeren naar huis”. Maar dat zal nooit gebeuren, nog in geen duizend jaar. Dat weet iedereen die van dichtbij in deze kwestie is betrokken. Iemand zal die vluchtelingen ooit de waarheid moeten vertellen.

En ja, voor wie het interesseert:, de constructiekosten van de sleutelpoort hierboven op het plaatje werd volledig betaald met geld uit de kassa van de Verenigde Naties, dat wil zeggen met uw en mijn eurocenten!

Wil je de Palestijnen ècht helpen en het vluchtelingenprobleem eens en voor altijd oplossen?

help dan eerst de UNRWA opdoeken – NU !

De tijd dringt dat de multinationale FABRIEK van de UNRWA wordt gesloten en haar ruim 30.000 [Palestijnse] werknemers een andere baan zoeken. Een wereldinstituut zoals de UNRWA, dat na 62 jaar nog altijd het probleem niet heeft opgelost waarvoor het werd opgericht [de Palestijnse vluchtelingenkwestie] heeft gefaald en heeft geen enkele bestaansreden meer.

Integendeel, alles wijst erop dat de UNRWA het Palestijnse vluchtelingenprobleem kunstmatig in stand houdt om haar eigen voortbestaan als instituut [en als werkgever voor 30.000 Palestijnse vluchtelingen] ook in de toekomst te betonneren. Dat los van het feit dat de Palestijnse vluchtelingen, met medeweten van alle internationale instellingen, ngo’s en mensenrechtenorganisaties, schaamteloos worden misbruikt als inzet om Israël te vernietigen [lees verder].

Want iedereen die kan tellen, weet dat wanneer Israël ooit verplicht zou worden om 4,7 miljoen islamitische nakomelingen van zogeheten Palestijnse ‘vluchtelingen’ zou moeten opvangen en huisvesten – het gekende demografische wapen – dit de facto het einde van Israël inluidt. En dat is precies het enige doel van die ‘terugkeer’ en waar Palestijnen, maar in het bijzonder  Arabieren en Perzen op uit zijn.

Want in werkelijkheid geeft geen enkele Arabier of moslim om het lot van de Palestijnse vluchtelingen. Het beste bewijs is hoe zij die Palestijnen al 62 jaar behandelen – lees: mishandelen en discrimineren – in hun eigen vluchtelingenkampen die ze als een open etterende wonde, als aanklacht tegen Israël in stand houden. Elk ander beschaafd land had er nooit 62 jaar over gedaan om haar vluchtelingen een menswaardig bestaan te geven, fatsoenlijk op te vangen en maatschappelijk te integreren.

Zo heeft bijvoorbeeld België vanaf de jaren 1960 ruim 1 miljoen vluchtelingen van over de ganse wereld opgevangen en geïntegreerd. Zo telt België thans 650.000 moslims, waarvan het gros uit de Arabische wereld komt. Velen van hen zijn doorgedrongen tot de hoogste beleidsposities.

Wat België kan, moet ook de Arabische wereld kunnen die, in tegenstelling tot België en haar nieuwkomers, slechts vluchtelingen moet opvangen van eigen volk, religie en taal afkomstig uit de buurlanden. Niks zou eenvoudiger moeten zijn geweest dan dat. Waarom is dat niet gebeurd denkt u? Omdat de Palestijnse vluchtelingen de facto gegijzeld worden door de moslim-  en de Arabische wereld want: Israël moet vernietigd worden, koste wat het kosten zal.


Bronnen: lees op deze blog: Gore ellende in Palestijnse vluchtelingenkampen… in Arabische landen van 21 november 2010; De Palestijnse Naqba: feit of mythe? van 17 november 2010; Het Grote Geheim van de UNRWA, de bijzondere vluchtelingenorganisatie van de VN voor en door Palestijnen van 9 november 2010; Palestijnse vluchtelingen: waarom liegt iedereen tegen hen? van 25 oktober 2010; De bedenkelijke rol van de UNWRA: Omwille van de Nakba van 29 augustus 2010; Libanon legaliseert discriminatie van Palestijnse vluchtelingen, VN mag de rekening betalen van 24 augustus 2010; Libanon: Palestijnen krijgen ruimere toegang tot de arbeidsmarkt maar geen recht op eigendom van 19 augustus 2010; Humanitaire hulp voor Gaza? Laat Turkije voor de UNRWA betalen van 29 juni 2010; De Nakba en de fraude met de Palestijnse vluchtelingen van 30 mei 2010; Hoe het Arabisch-Palestijns vluchtelingenprobleem oplossen [deel 1] van 10 april 2010; EU geeft elke dag 3 miljoen euro hulp aan Palestijnen en weet niet waar al dat geld blijft van 14 maart 2010 enz. enz….

Een gedachte over “De Palestijnse vluchtelingenkwestie oplossen? SLUIT de UNRWA!

  1. De afgebeelde poort op bovenstaande foto is een gedrocht van vanjewelste. Wie aldaar de Latijnse uitspraak “gustibus et coloribus non est disputandum” zou uitspreken zeker gezien het dictatoriale regime, krijgt een schouderklopje. Want zelfs over de kunst en aanverwanten zou elke discussie of het in vraag stellen omtrent dit bouwwerk je kop kosten. Die oude Romeinen en die Palestijnse hebben blijkbaar meer gemeen dan we denken.
    David

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.