Hamas: alleen Joden ouder dan 96 jaar mogen blijven in Palestina

Welkom in Hamastan, het land van melk en honing, vrijheid en democratie

“Alleen Joden die in ‘Palestina’ woonden [zoals de Arabieren het Land van Israël heten] van voor de Eerste Wereldoorlog, komen in aanmerking om te blijven wonen in de toekomstige islamitische staat Palestina,” vertelde een ambtenaar van Hamas in een interview dat afgelopen donderdag werd gepubliceerd. Dat betekent concreet dat er geen Joden die op dit ogenblik jonger zijn dan 96 jaar, in aanmerking kunnen komen om in die staat te blijven wonen, ongeacht waar ze vandaan komen.

Dit uiteraard in tegenstelling tot de Palestijnen wiens nazaten via erfbaarheid van een paar honderd duizend vluchtelingen in 1948 intussen zijn aangegroeid tot 4,7 miljoen erkende vluchtelingen en ondanks het feit dat ze nog nooit een voet in ‘Palestina’ hebben gezet (op een kleine 200.000 na) toch een ‘recht van terugkeer’ mogen laten gelden. Terug naar wat of waar weet al lang niemand meer, maar daar ligt niemand wakker van: eerst Israël vernietigen.

De interviewer voor de pan-Arabische krant Al-Hayyat, vroeg aan Haleel Al-Haya, een ambtenaar van het terreurregime, of Hamas de Gazastrook wil laten uitgroeien tot een islamitisch emiraat. Al-Haya antwoordde ontkennend en legde uit dat Gaza zal deel uitmaken van een toekomstige staat Palestina “tussen de [Middellandse] Zee en de [Jordaan] rivier.”

“We hebben vertrouwen in onze islamitisch,e Arabische en Palestijnse overtuiging dat Palestina zal worden teruggegeven aan haar bewoners en dat het zionistische bestaan zal eindigen,” verklaarde hij. “De betekenis van een Palestijnse staat is dat er een verenigde staat zal zijn, een islamitisch Palestina … dat de Palestijnen zal verenigen. De Joden zullen [in die staat] geen rechten hebben, uitgezonderd dan van diegenen die leefden op het land van Palestina voor de Eerste Wereldoorlog.”

Al-Haya zei ook dat de Iraanse steun voor Hamas niet gecompliceerd wordt door het feit dat de Iraniërs behoren tot de sjiitische stroom van de islam, terwijl de inwoners van Gaza van de concurrerende soennitische stroom zijn. “We vertelden [de Iraniërs] op de meest duidelijke wijze dat we onder geen enkele voorwaarde zullen testaan dat de sjiitische strekking naar ons land zou invoeren,” benadrukte hij.

Dus alleen bejaarde Joden vanaf 96 jaar en ouder en soennitische moslims mogen in ‘Palestina’ wonen, dat islamitisch kalifaat dat niet naast Israël komt, maar in de plaats van en bij voorkeur zonder Joden. Hallo, hoorde ik hier iemand het woord Apartheidsstaat mompelen?

Hamas stuurt zijn vredesduif naar de onderhandelingstafel

 


Bronnen: Hamas: 96-Year-Old Jews May Live in Gaza door Gil Ronen van 11 november 2010

 

2 gedachtes over “Hamas: alleen Joden ouder dan 96 jaar mogen blijven in Palestina

 1. Kent Uw vijand. Weet de Chamas niet hoe belangrijk dat is? Kent Uw vijand.
  De Joden kennen hem en weten daarom al heel zeker nooit en jamais, nimmer en never hun geliefde oude vaders en moeders t0e te zullen vertrouwen aan ….aan….
  Sorry, wat ik nu allemaal wil zeggen kan niet echt op een Website. De Vrienden van Israel te Vlaanderen zouden het weigeren te publiceren. Allemaal lelijke scheldwoorden.
  Oh, suffe Chamassers, ooit gehoord van “eert Uw vader en Uw moeder”?
  Dat, stompzinnige Chamassers, dat is het wat onze dagen verlengt in het Land dat G’d ons gegeven heeft.

  Like

 2. Kent uw vijand is te ver doorgeslagen in het politieke correcte denken door terroristen vrijheidstrijders te noemen. (vrijheid van de vrijheid natuurlijk!)

  Kent uw vijand betekent tegenwoordig dat je gaat invoelen in hun gedrag en gaat meehuilen met ze en mee gaat doen met hun emotionele betoog en het verstand op nul zet of misbruikt (nee! correct gebruikt) om de eigen verantwoordelijkheid (een Joodse uitvinding!) altijd van je af te projecteren.

  Kent uw vijand betekent dat je je dochters stuurt naar die gebieden zodat ze aan levende lijve kunnen meemaken wat slavernij betekent in de arabische wereld en tegelijkertijd de Israeli’s of nog beter de Joden de schuld geven vanwege de (self inflicted) frustraties.

  Like

Reacties zijn gesloten.