Pallywood – de Palestijnse propagandamachine ontmaskerd [video]

Pallywood regisseur: "Nog eventjes wachten graag! Ok, je kan weer. Gooien maar die steen! NU!"

De   P A L L Y W O O D fabriek

according to Palestinian sources…

[Pallywood = een samentrekking van Palestina en Hollywood = het Palestijnse filmproductiehuis waar aan de lopende band halve waarheden en hele leugens worden gefabriceerd, voor en door de Palestijnen. Uiteraard gaat dit bij de Westerse media en Jan Publiek er allemaal in als zoete koek, doordrongen als ze zijn van ouderwetse Jodenhaat en  stereotiepe vooroordelen die sinds de Middeleeuwen ongewijzigd zijn gebleven.

Schuldgevoelens over de Holocaust werden volkomen verdrongen door Israëlhaat. “Eindelijk is het weer zoals vroeger. Dankzij het bestaan van Israël kunnen we sinds het einde van WOII weer heerlijk afgeven op de Joden,” luidt het hier. “Juden Raus!” heeft plaats gemaakt voor “Israëli’s Raus!”]

Zogenaamde gewonden, die eens uit het zicht van de camera [net iets te vroeg] weer opspringen van de brancard of uit de ambulance, Palestijnen die [voor de camera] salvo’s lijken af te vuren op Israëliërs maar in werkelijkheid in een lege kamer schieten, slachtoffers die ipv weggevoerd van de Israëli’s er naar toe worden gebracht [?], gewonden die achteraf aan het verkeerde lichaamsdeel worden verbonden en met bloed geschminkte acteurs die nooit doen wat de regie vraagt en meer van dattum. De met runderbloed gevulde jerrycans om een en ander bij te kleuren, staan nooit ver weg. Palestijnen houden van bloed en zijn zich goed bewust dat Europeanen, ook al zijn het vleeseters, bij het zicht van een druppel bloed in zwijm vallen. Dus wordt er kwistig omgesprongen.

Maar bij de Westerse media worden al die regiefoutjes met de mantel der liefde [Alles voor Hamas en alles voor Palestina] teder en attent bedekt en wordt ter plekke de gevraagde prijs zonder morren betaald. Bij Jan Publiek gaat al die onzin er kritiekloos in als zoete koek. Als ’t maar over de Joden gaat blijft iedereen graag wat langer op.

Het ophefmakend onderzoek van Richard Landes over hoe het nieuws in Palestina en Gaza wordt ‘gemaakt’, compleet met acteurs, grimmeurs, en soms voor (eigen) publiek voor volle zalen…. Onthullend, onthutsend, schokkend!


Muhamad Al-Dura werd niet vermoord

De leugen weerlegd


Icoon van de Haat

Over halve waarheden en hele leugens

2 gedachtes over “Pallywood – de Palestijnse propagandamachine ontmaskerd [video]

 1. Een door het Stimuleringsfonds gesubsidieerd project is de VPRO- documentaire Ford Transit. Daar zien we de taxidienst waarmee Palestijnen de controleposten omzeilen die door het Israëlische leger zijn opgeworpen. ‘Via de bestuurder en de passagiers van een van deze minibusjes wil de maker een aantal aspecten van het ‘conflict in de regio nader onderzoeken, met name de Palestijnse zelfmoordacties,’ aldus in het jaarverslag van het Stimuleringsfonds.

  Maar er zat- zo als gebruikelijk bij links- een addertje onder het gras. Enkele cruciale fragmenten van deze ‘documentaire’ zijn in scene gezet! Zo is de stomp die de Palestijnse taxichauffeur in zijn maag krijgt van een Israëlische militair niet echt. Ook het schot dat een Israëlische soldaat lost als het taxibusje van de weg raakt is niet authentiek. Toen dit duidelijk werd, trok de VPRO de film terug van het Nederlands filmfestival. Naar later bleek is de hoofdpersoon in de werkelijkheid geen taxichauffeur en zijn de cruciale scènes door acteurs gespeeld.

  Like

 2. Geweta,ja deze cineast is als propagandist ontmaskerd,maar wie weet dat?
  Zou die film niet gretig bekeken worden alom.?
  Frits Bolkestein heeft gelijk;We kijken weg.

  Like

Reacties zijn gesloten.