Jamil en Awad doen de feministische Jihad [satire]


Klik op de afbeelding om de videoclip te bekijken

In deze satire van Latma TV bereiden de Palestijnse terroristen zich voor op de volgende aanslag op de Zionistische Entiteit [in het Vlaams = Israël). Alleen, Jawal heeft blijkbaar morele bezwaren jegens de 72 maagden die hem in het hiernamaals staan op te wachten na zijn heroïsche daad als shahid. Hij voelt zich misbruikt (door zo’n overmacht aan maagden) en bovendien stelt hij de vraag of een vrouw dan niet zelf over haar eigen lichaam mag beslissen. Tja, als een terrorist zich al over zijn eigen daden gaat bezinnen vooraleer het aftellen is begonnen, dan raken we er nooit uit. 😉

Opmerking: heden werden alle clips die door Latma TV op Brabosh.com werden uitgebracht, samengebracht in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/

Een gedachte over “Jamil en Awad doen de feministische Jihad [satire]

Reacties zijn gesloten.