Motoren parade in Gaza om stichter Shikaki van Islamitische Jihad te eren

De Commissie die de festiviteiten organiseerde omtrent de 15de verjaardag van het overlijden van Dr. Fathi Shikaki, de stichter van de terreurgroep de Palestijnse Islamitische Jihad, had toelating verstrekt aan de locale motorclub doorheen de straten van Gaza te paraderen. De Commissie had een eigen traject uitgestippeld eindpunt op het strand van Gaza.

Aldus mocht op 26 oktober 2010 de motorclub op haar manier een “eerbetoon bewijzen aan het begin van de Jihad en hun erkentelijkheid te bewijzen voor het eeuwige martelaarschap van hun overleden leider en het project van verzet en jihad.” Van de moskee ging de ride doorheen Gaza City naar het strand. De motorijders ‘motards’ droegen zo te zien allemaal foto’s mee van hun idool Dr. Shikaki.Einde van de rit

Een gedachte over “Motoren parade in Gaza om stichter Shikaki van Islamitische Jihad te eren

Reacties zijn gesloten.