Interview met Kapitein Steker van We Con the World [satire]

Latma TV is weer terug op de m/s Mavi Marmara, het Turkse vlaggeschip van de Free Gaza Flotilla waar Turkse ‘vredes’activisten op 31 mei 2010 faalden om de Israëlische militaire blokkade van Gaza met geweld te doorbreken. Negen van de activisten van de Turkse terreurgroep IHH zullen hun mislukte stunt niet meer kunnen navertellen.

Deze clip werd opgedragen aan de Joodse slachtoffers in Hebron die van dichtbij koelbloedig werden vermoord door een terreurcel van Hamas. Eén van hen was negen maanden zwanger, maar ook het ongeboren kind overleefde de laffe moordaanslag niet.

In de videoclip zijn de journalisten van Latma TV (Caroline Glick) terug aan boord van het schip en interviewen Captain Stabbin (Kapitein Steker) hoe het sindsdien is afgelopen. De kapitein is sinds de song We Con the World reusachtig populair geworden op het internet via YouTube. De muziekclip werd ondanks herhaaldelijk van YouTube te zijn verwijderd miljoenen keren gedownload en wordt door duizenden fans telkens weer teruggeplaatst. Hetzelfde gebeurde  met een andere bijzonder succesvolle videoclip van Latma TV:  The Three Terrors.

"We Con the World" - De Verboden Videoclip over het kelderen van de Free Gaza Vloot op 31 mei 2010

Opmerking: heden werden alle clips die door Latma TV op Brabosh.com werden uitgebracht, samengebracht in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/


Tel Aviv, 23 september 2003. President Clinton, de Israëlische zangeres Liel Kolet en een kinderkoor van 40 Joodse en Arabische kinderen zingen samen Imagine van John Lennon

Andere top muzikale videoclips op Brabosh.com: