Terreurgroep Islamitische Jihad houdt grote militaire parades in Gaza

De Al-Quds Brigades, de militaire vleugel van de Islamitische Jihad en de 2de grootste terreurorganisatie in Gaza nà Hamas, hield gisteren donderdag 28 oktober 2010 in de zuidelijke Gazaanse stad Rafah een grootse militaire parade. Dit ter gelegenheid van de dood van hun stichter Dr. Fathi Shikaki vijftien jaar geleden.

Honderden Moejahadien van de Al Quds Brigades trokken zingend door de straten van Rafah en bezongen de ondergang van de Zionistische vijand en het verbond van Allah met de Moejahedien voor de bevrijding van Palestina.

“De enige oplossing is de bevrijding van Palestina door de gewapende weerstand,” werd er door Ahmed Abu alias van Hassanein Abu Salah gedeclameerd. Ook in Khan Younis werd er geparadeerd door honderden gemaskerde mannen met raketlanceerders en allerhande vuurwapens.

De hierna volgende fotoreeks van gisteren 28 oktober 2010 geeft een impressie van de oorlogszuchtige parades gericht tegen Israël. Voor alle duidelijkheid: zoals bekend boycotten zowel Hamas als Islamitische Jihad de vredesgesprekken tussen Abbas van de Palestijnse Autoriteit en Israël, omdat beide terreurorganisaties enkel geloven in een militaire nederlaag van Israël.