VN-gezant Richard Falk: Onafhankelijk Palestina komt er nooit

Het beste nieuws van vandaag komt van onze Israëlbashende Openbare Omroep die op pagina 174 van Teletekst bloklettert: “Onafhankelijk Palestina komt er nooit.”

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Correctie: Het vredesoverleg zit niét “sindsdien” in het slop. Tijdens de 10 maanden durende bouwstop, die Israël louter op eigen initiatief heeft uitgevaardigd om haar goodwill te tonen tegenover Amerikanen en Palestijnen dat het bereid is om erg ver te gaan in de onderhandelingen, heeft de Palestijnse Autoriteit negen maanden bewust passief laten voorbijgaan. Enkel toen Obama op het einde van de bouwstop dreigde om de financiële kraan naar de PA dicht te draaien, is Abbas met veel gegrom in Washington opgedaagd om zijn financiële inkomsten vanuit de VS veilig te stellen. Dat was een maand voor het einde van de bouwstop.

Richard Falk, het huidige antisemitische gezicht van de Verenigde Naties

Bij het uitkiezen van haar “onpartijdige” bronnen, gaat onze openbare omroep VRT altijd bijzonder consequent anti-Israëlisch te werk, want wie is deze VN-gezant Richard Falk?

De 80-jarige Richard Falk is sinds 2008 de permanente onderzoeker van de Raad [UN Permant Investigator] voor vermeende mensenrechtenschendingen in de Palestijnse gebieden die gepleegd zouden zijn door Israël. Andere mensenrechtenschendingen die eventueel door Palestijnen van Hamas, Al-Fatah enz. zouden kunnen gepleegd zijn, heeft hij nooit verslag over uitgebracht en niemand die met zekerheid kan zeggen of hij ooit wel onderzoek heeft gedaan naar mensenrechtenschendingen gepleegd door Palestijnen.

Richard Falk is bij het grote publiek vooral berucht als theoreticus en verbreider van de door hem ontwikkelde samenzweringstheorie omtrent 9/11. Tijdens 9/11 [= de aanslag op de WTC-torens in New York van 9 september 2001] kwamen 2973 mensen uit 90 landen om het leven, onder de slachtoffers meer dan 400 Joden. VN-gezant Richard Falk gelooft nog steeds in een samenzwering en herhaalde op 11 september 2009 zijn standpunt.

Onze “onpartijdige” VN-gezant Richard Falk plaatste op 23 december 2009 nog een oproep tot economische boycot van Israël en eiste tegelijk ook de implementatie van de conclusies van de United Nations Fact Finding Mission on the Gaza Conflict zoals die op 15 september 2009 werden gepubliceerd in het Goldstone Rapport.

Nee, geef mij dan maar die andere Falk, Peter Falk, alias inspekteur Columbo van de gelijknamige televisieserie. Jammer genoeg sukkelt deze 81-jarige acteur al enkele tijd aan de Ziekte van Alzheimer die bij hem dementie veroorzaakt. Zouden ze bij VN-gezant Richard Falk al een definitieve diagnose hebben gesteld? Want naar het schijnt en van horen zeggen, zou die ze ook niet allemaal op een rijtje hebben. 😉

5 gedachtes over “VN-gezant Richard Falk: Onafhankelijk Palestina komt er nooit

 1. Het wonder Israël blijft bestaan; ook al tieren de volken en balken de kerken en schreeuwen de islamieten en boycotten antie Israël instellingen het landje. Het land is niet van de Joden, maar van Israëls G,d en dat wilt de wereld niet.Zelfs Jordanië, Libanon en Damascus behoren aan Israël en zal weldra toegevoegd worden.

  Like

 2. Wanneer je iets krijgt, is het van jou. Israel is het land van de Joden, omdat Hasjem deze aan ons heeft gegeven. Als je gelovig bent, verwijs ik je graag naar Bamdbar/Num. 33:53: kie lachem natatie (!!!) et ha’artes laresjet’ ottah (!!!)… want aan jou heb Ik het land gegeven…

  Devorah

  Like

  1. Als je je beter zou informeren zou je weten dat Israël als sinds 1948 voortdurend in staat van een zelfverdedigingsoorlog verkeerd, af en toe onderbroken door iets wat op vrede lijkt (de dagelijkse beschietingen door Hamas en Co niet inbegrepen). Dàt zijn pas enge radicalen.

   Like

 3. welke fax merk fax machine heeft jullie g-d gebruikt daar moet ik echt een van hebben zodat ik berichten naar mijzelf kan toesturen alles is van mij

  Like

Reacties zijn gesloten.