Heroïsche strijd van vredesactivisten aan boord van Free Gaza Flotilla onthuld [satire]

“If you can’t beat them by the sword, you should try it with humor!”

Latma TV brengt eindelijk het verhaal uit van de werkelijke gebeurtenissen, zoals die zich aan boord van de m/s Mavi Marmara hebben afgespeeld in de nacht van 31 mei 2010, toen een 40-tal vredelievende zachtaardige pacifisten van de Turkse groene vredesbeweging IHH (Ik Hou van Hesp en khaas) de verschrikkelijke geweldenaars van de brutale Zionistische Entiteit over zich heen kregen… euh… of zoiets. Vredesactivist Kenneth O’keefe deelt met ons zijn ervaringen aan boord van het schip over zijn heroïsche strijd van 1 tegen 27 slechte Israëlische soldaten. 😉

Opmerking: heden werden alle clips die door Latma TV op Brabosh.com werden uitgebracht, samengebracht in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/