Nasrallah in de clinch met Monty Python over de islam [satire]

Hezbollah militie. Tiens, die groet kennen we van ergens...

“If you can’t beat them by the sword, you always can beat them with humor!”

Hassan Nasrallah, de Führer van de terreurorganisatie Hezbollah, leert zijn volk om terug zelfstandig te denken. Enfin, dat is toch wat hij probeert. Daar drinken we eentje op. Moslims mogen niet drinken. Ja, toch wel! Strenge regels zijn er om gebroken te worden. Enkele weken terug heeft Hamas nog 200 flessen alcohol onderschept die via de smokkeltunnels de Gazastrook binnen kwamen. Voor wie zouden die bestemd zijn geweest? Juist, voor de topambtenaren van Hamas zèlves.

8 juni 2009. Libanese aanhangers van de christelijke falangisten en Libanese strijdkrachten vieren de overwinning op Hezbollah in de centraal gelegen Libanese stad Zahleh in de Bekaa vallei