Islamistische oorlogsraad in spoedvergadering op een geheime locatie [satire]

“If you can’t beat them by the sword, you can always beat them with HUMOR!

Andermaal schitterend TV-spektakel van de Israëlische programmamakers van Latma-TV op http://www.latma.co.il/. Latma-TV haalde eerder een wereldhit op het internet met “The Three Terrors”, een hilarische muzikale persiflage op de 3 belangrijkste leiders in het Midden-Oosten [Ahmadinejad, Erdogan en Assad] die Israël met verwoesting bedreigen en de wereld naar een nieuwe Grote Oorlog loodsen: The Three Terrors: ‘Jihad is sweet, Jihad is fun’. Zie ook deze van Latla-Tv op deze blog: The Three Terrors zijn er weer met “The Bombe”

Opmerking: heden werden alle clips die door Latma TV op Brabosh.com werden uitgebracht, samengebracht in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/

Een gedachte over “Islamistische oorlogsraad in spoedvergadering op een geheime locatie [satire]

 1. De hetze die Meulenbelt ontketende tegen mijn reacties van het laatste jaar, bewijzen nogmaals dat deze dame, ondertussen nauw bevriend met de zelfverklaarde oud minister Ariër Van Aght, lijdt aan een ongeneeslijke psychische aandoening met als voornaamste kenmerk de afwezigheid van elk empathisch vermogen om “het grote lijden van de vrouw in de islamitische cultuur” te bekritiseren als ook de weigering tegen deze mensonterende toestanden vanuit haar politieke positie enige acties te ondernemen.
  Verkrachting, besnijdenis en de doodstraf bij Moslimvrouwen is voor Meulenbelt slechts een fait-divers. Wat eveneens geldt voor de zelfmoordaanslagen door Hamas en Hezbollah en andere Palestijnse terreurgroepen actief sinds de jaren zeventig.
  Meulenbelt is een “wir habben das nicht gewusst” verschijnsel:
  inhoudsloos en dom zoals die pro-Palestijnse vrouwelijke activisten.
  Dezelfde jonge dames dromend van ” wie de grote bom niet eert, is de kleine Palestijn niet weerd”. Meulenbelt heeft in deze ervaring.
  David

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.