West Bank Unplugged afl.14: Vakantiedorp Olive Tree Tourist Village in Bethlehem

Andermaal een prachtig vakantiedorp in Bethlehem, het Olive Tree Tourist Village. Het werd opgetrokken in Al Zaytouna, Beit Jela in Bethlehem. Het hotel heeft 30 kamers en 6 penthouse appartementen voorzien van alle denkbare comfort. Enkele zwembaden, een prachtig restaurant, speeltuin, koffiebar en zelfs een Disco. Contactgegevens: Tel: +972 2 276 4660 Fax: +972 2 275 0090 en email: Tourist.olivetree@hotmail.com. Ze hebben ook een website http://www.olivetreeresort.com, maar op het ogenblik lijkt die niet te werken. Wat het wel doet is hun profiel op Facebook: Olive Tree Tourist Village

Bethlehem is ruim voorzien van dit soort parken, prachtige vakantiedorpen en luxe hotels. Een aantal zullen hier de komende weken nog de revue passeren. Als uw mond openvalt van verbazing, maak je niet ongerust, het overkwam mij ook. Het beeld dat ik tot nog toe van de Palestijnse ‘bezette gebieden’ in mijn hoofd had, zag er wel enigszins anders uit. Voor de rest zou ik zeggen: geniet maar van de plaatjes. Klikken voor een vergroot beeld. Onderaan staan enkele plaatjes uit de brochure. Op het Facebookprofiel kan je alles te weten komen, en ja, waarom niet op vakantie gaan en meteen een kamertje boeken? Het is toch voor een goed doel? 😉
Uit de brochure
Bronnen: Facebook profiel: Olive Tree Tourist Village;