Obama: Moskee op Ground Zero ok maar, Israël mag geen huizen in eigen hoofdstad bouwen

Intussen zal u ook wel vernomen hebben dat president Obama zijn fiat heeft gegeven tot de bouw van het voorgestelde moskeecomplex, enkele blokken verwijderd van Ground Zero, waar 9 jaar geleden het World Trade Center in de as werd gelegd door islamisten in naam van de islam. Hoewel Obama zegt dat hij de gevoeligheden erkent en respecteert van de nabestaanden van de slachtoffers van 9/11, heeft hij verder geen probleem met het volledig negeren van hun wensen. En, uiteraard, heeft hij geen seconde moeten nadenken om met zijn besluit in te gaan tegen de wil in van 68% van de Amerikanen .

Zijn hypocrisie van deze travestie moet vrij duidelijk zijn: hij beweert te voldoen aan de wensen van het Amerikaanse volk en zegt dat hij de 9/11 gezinnen respecteert, heeft hij geen berouw over zijn neus op te halen over beide kwesties. Maar voor het geval u nog steeds op zoek was naar een bewijs dat de president een volslagen idioot is, hoeft u enkel maar zijn standpunt over de moskee op Ground Zero te vergelijken met zijn houding jegens de bouw van Joodse woningen in de Joodse hoofdstad Jeruzalem.

President Obama heeft keer op keer gezegd dat Israël niet het recht heeft om nederzettingen te bouwen in haar eigen hoofdstad. Israëli’s kunnen geen huizen of synagogen bouwen of zelfs geen houten schutting op de Westelijke Jordaanoever. Zij hebben dat recht niet, beweert Obama en weigert hen daarin te steunen. Maar de president zegt ‘vanuit het diepste van zijn hart’ dat Imam Feisal Abdul Rauf, die zei dat de Verenigde Staten slechts een onderdeel was van 9/11, dat hij mag doorgaan met de bouw van een moskee in de buurt van Ground Zero, en dat de World Trade Center families mogen verdoemd worden. Waar is de logica van deze president? Niemand die daar op kan antwoorden, behalve eventueel president Obama zelf.

Obama viert Ramadan in Witte huis
13 augustus 2010


Bronnen: Technorati: Obama: Ground Zero Mosque Okay, Israel Can’t Built Homes In Own Capital van 13 augustus 2010.

2 gedachtes over “Obama: Moskee op Ground Zero ok maar, Israël mag geen huizen in eigen hoofdstad bouwen

 1. Ik wil graag als Japanner in 1951 een Sushi bar openen op Hawaii, ong. twee huizenblokken van Pearl Harbor.
  Ik erken de gevoeligheden van de nederlaag die de Amerikanen geleden hebben (hadden ze maar meteen moeten meedoen…) maar in het kader van verzoening vind ik en moet het kunnen en is het anders een beperking van mijn vrije democratische vestigingsrechten en een ontkenning dat ik als Japanner (en aanhanger van het Grote Japanse Keizerrijk!) als ik geen Sushi bar zou mogen openen bij (en het liefst op de legerbasis) Pearl Harbor.

  Like

 2. Op zich is dat natuurlijk logisch waarom er wel een moskee op/bij Ground Zero en dat er geen woningen door Joden in Jeruzalem oh, sorry, Al-Quds gebouwd mogen worden.
  Ground Zero is Dar El-Islam geworden op 9/11 en Al-Quds was dat al langer.
  En dhimmies mogen nou eenmaal niet zo veel in het gebied wat Dar El-Islam is.
  Snap je dat nou nog niet?!

  Like

Reacties zijn gesloten.