Moslimbroederschap: Israël moet weer een islamitisch kalifaat worden


Faith Answers & Questions: “Islam zal het Westen veroveren”; “Israël zal weer een Islamitische kalifaat worden”, door Sacha

Kunnen wij het ons al inbeelden? Hamas en Hezbollah zijn inmiddels door de wereld geaccepteerde politieke bewegingen, Israël is weer tot een Islamitisch kalifaat omgetoverd en het Westen is een groot Islamitisch paradijs. Als het aan het Israëlisch-Arabisch parlementslid van de Knesset Masoud Ganaim en de Egyptische imam Abu Salem Al-Futuh zouden liggen, zal dit binnen de kortste tijd realiteit worden. Dit meldde Arutz7 afgelopen week.

Israëlisch-Arabische parlementsleden: Israël islamiseren

Masoed Ganaim: "Israël moet islamitisch kalifaat worden"

Masoud Ganaim steunt als lid van een onderdeel van de Moslim Broederschap al Ikhwan al Muslimoun – die volgens voormalige Nederlandse Minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst al hun basis in Europa gelegd heeft – de oppositie tegen de Israëlische Staat. Ganaim is “fel gekant tegen de Zionistische beweging en haar racistische idealen.” Jeruzalem zou “bezet” zijn en “de moslims moeten voorbereid zijn op oorlog. Jeruzalem en Al-Aksa Moskee zijn beide in gevaar,” verklaarde hij. Daarnaast geeft hij steun aan extremistische moslimleiders die beweren dat Israël de Al-Aksa moskee bedreigt en plannen heeft om de Tempel te herbouwen. Op de vraag of strijd voor de Al-Aksa op een vredelievende basis moet gebeuren, antwoordde hij dat dit niet “het doel” is “dat de middelen” heiligt.

Ganaim steekt niet bepaald onder stoelen en banken dat hij Hezbollah en Hamas in hun doelen om Israël te vernietigen steunt. “De Iran-Syrië-Hezbollah-spil staat voor de politieke weerstand en non-capitulatie. Uiteraard sta ik achter die spil. Daarnaast dient de wereld Hamas te erkennen en de wereld moet de wens van de Palestijnen accepteren,” legt hij verder uit, “Hezbollah is een model voor een politieke partij die zichzelf een bijzondere plaats toekent aan het religieuze debat.”

De Egyptische imam Salem Abu Al-Futuh

Arabische imams: volgende stap is Europa

Niet alleen de Libische president Mouammar Kadhafi lonkte vorige week in Italië nog met het idee dat de Islam de godsdienst van Europa moet worden, ook de Egyptische imam Salem Abu Al-Futuh ziet dit plan ook zitten en heeft zijn wensen breed uitgemeten op de Egyptische Islamitische Al-Nas TV. Ondanks Al-Futuh betrekkelijk jong en onbekend is, is zijn boodschap niet minder duidelijk:

“De natie van de Islam zal – ondanks onze huidige crisis en ondanks de arrogantie van het Westen – terugkeren. Het Westen is geboren om te worden vernietigd. Net als Allah de Byzantijnse en Perzische rijken vernietigde, zal hij het Westen in de handen van de moslims uitleveren en vernietigen. Dit is een duidelijke belofte. Deze landen zullen bekeren tot de Islam. Islam zal in deze landen komen.

… Laat ons het goddelijke volgorde bestuderen: eerst zal het kalifaat terugkeren. Dan zullen de moslims in een enorme welvaart leven. De economie van de moslims zal de sterkste van allemaal zijn. U zal waarschijnlijk denken dat ik niet goed wijs ben wanneer ik zulke dingen zeg. Bij god, er is niets mis met mij. Ik spreek woorden van waarheid.

… Grote overwinningen zullen volgen. Wij zullen Italië overwinnen … Bij Allah, wij zullen Italië overwinnen. Bij Allah, overwinnen zullen wij Italië en dan gaan wij door naar [de rest] van Europa. Islam zal binnen dat hele regio doordringen. ‘Zelfs Amerika’, vraagt u? Ja, zelfs Amerika. ‘Noord-of Zuid-Amerika?’ Zowel Noord-en Zuid-Amerika. We zullen tot al deze landen binnendringen en de mensen zullen in drommen tot de Islam bekeren.”

Judea en Samaria een sta-in-de-weg voor islamisten

Minister van Binnenlandse Zaken Eli Yishai heeft ondertussen zijn handen vol aan Yesha. Vorig jaar zeiden leden van de Islamitische fundamentalisten organisatie Hizb ut Tahrir dat de Palestijnse Autoriteit in Judea en Samaria (Yesha) het terugbrengen van de Islamitische kalifaat in Israël in de weg zit. Dit omdat de Islamitische kalifaat de Islamitische Wet en niet die van al-Fatah of Hamas zal volgen. Naast Hamas, die vorige week Joodse burgers van Yesha als militaire legitieme doelen openlijk heeft bedreigd, is deze organisatie niet minder gevaarlijk. Betreffende die bedreiging van Hamas, woordvoerder van Hamas Azat al-Ghashek legde vorige week nog uit het een “natuurlijke gevolg” is om Joden in de regio van Yesha wat aan te doen, omdat zij “onderdeel zijn van het verzet op Palestijnse bodem.”

Uiteraard prees hij de terreurdaad van vorige week waarbij vier Israëli’s tijdens de aanslag om het leven kwamen. “Zionisten wat aandoen is een natuurlijk gevolg… zij zijn inmiddels onderdeel van een echt leger, dit in de volle zin van het woord. Zij bezitten meer dan een half miljoen automatische wapens die als aanvulling op hun verzet dienen, gesteund door het bezettende leger [IDF].” Intussen zijn dertien terroristische cellen in Gaza een samenwerking aangegaan om Israëlische burgers aan te vallen.

Vorig najaar meende Rabbi Yaakov Medan, rabbijn aan de Har Tsion Yeshive in Gush Etsion in het zuiden van Jeruzalem, dat de wereld door hun eigen zwakte tegen Israël is en niet wegens vermeende schendingen van de mensenrechten vanuit de kant Israël. Hij benadrukt dat de Islam sterk staat en erg overtuigend kan overkomen bij mensen die gevoelig zijn voor deze kracht. Zowel de preoccupatie van individuele rechten als infiltratie in het westerse cultuur in Israël heeft er aan toe bijgedragen dat deze ‘ziekte’ de verplichtingen van het land en betekenis van Israël als natie heeft uitgehold. Ook waarschuwde hij dat de Islam een serieuze bedreiging voor Christelijk Europa en de VS vormt. “Zolang dit duurt, zullen wij voor diefstal en moord verweten worden en de Arabieren worden gerechtvaardigd”.

Vorige maand zijn er nog positieve, lovende geluiden uit de Islamitische wereld gekomen, doordat een aantal prominente Amerikaanse imams Auschwitz hebben bezocht. Kort daarna heeft een groep Palestijnse jongeren Yad Vashem in Jeruzalem met een bezoek vereerd. Allen waren diep onder de indruk van de gruwelijkheden die de nazi’s de Joden hebben aangedaan. Dit gedachtegoed werd een na een overgenomen door een groot aantal moslims wereldwijd, waar Mein Kampf (lees ook Turken houden nog altijd heel veel van Adolf Hitler) gretig gelezen wordt.


Bronnen: Faith Answers & Questions: “Islam zal het Westen veroveren”; “Israël zal weer een Islamitische kalifaat worden” van 5 september 2010 door Sacha; Arutz Sheva: Arab MK: Replace Israel with Islamic Caliphate
door Maayana Miskin van 13 mei 2010; Arabs MKs Visit Libya; Nationalist MK: ‘Let them Stay There’ door Tzvi Ben Gedalyahu van 25 april 2010;

3 gedachtes over “Moslimbroederschap: Israël moet weer een islamitisch kalifaat worden

 1. @ Masoud Ganaim

  tssss….. racistische idealen?
  Israel?
  Het Joodse gedachtengoed houdt in dat het recht niet gebogen mag worden van vreemdeling weduwe en wees.
  En de Sharia?
  In het Islamitische rechtsysteem is juist geregeld dat andere geloven en gedachtengoed zich moeten onderwerpen aan de Islam en zo niet een lagere positie krijgen.

  Hmm.. dat ruikt een beetje naar racisme.
  Hmm.. dat ruikt naar Apartheid.

  @Salem Abu Al-Futuh
  Ach het is niet nieuw, wat deze man zegt. Zo’n 30 jaar terug zei de Islam eerst de shabbatsmensen en dan de zondagsmensen. (eerst de Joden en dan de Christen: het Westen) Het probleem is, Mevr/Dhr. Berber dat dat het niet door wil dringen, maar men het is vergeten. Men is de hele geschiedenis van Israel/Palestina vergeten.

  Like

 2. Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

  Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
  Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
  Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
  Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.

  R. Blicker

  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

  Like

Reacties zijn gesloten.