Hamas beschuldigd van moord op arabieren om hun organen te stelen

Volgens de Palestijnse pers (met inbegrip van Firas Pers en andere sites zoals Kofia) aangehaald door de JSS site, heeft een arts van Hamas een verstandelijk gehandicapte man gedood met het oog om zijn nieren weg te nemen en te verhandelen.

“De dader is Dr Mohammed Rashid Abdul Hamid Deeb, die behoort tot de beruchte Al-Qassam Brigades van Hamas. Hij woont in de wijk Nasr, dicht bij de Turquoise torens van Gaza City. Zijn ID-nummer is 900336215. Deeb werd geboren op 12/09/1974 en werkt voor het ministerie van Volksgezondheid.

Het slachtoffer is verstandelijk gehandicapt, hij heette Anwar Hassouna – maar was bekend als Anwar Abbas. Hij woonde op Camp Beach en was 38 jaar oud. Anwar werd ontvoerd op 15.06.2010. Volgens onze informatie heeft Docter Deeb hem gedood door hem te injecteren met lucht in een ader die rechtstreeks tot de dood van het slachtoffer leidde. Het doel was om zijn nier te verwijderen. Het lichaam van het slachtoffer werd teruggevonden in de Wadi Gaza,” stond aldus te lezen in een artikel in de de krant Firas.

Het artikel gaat verder met te zeggen dat vele andere zogenaamd ‘natuurlijke’ dode inwoners van Gaza in werkelijkheid vermoord werden door Hamas, om de handel in organen te organiseren. Een handel die reeds meer dan genoeg verteld over de terroristische organisatie.

U heeft het al gemerkt dat de pers hier een Palestijnse arts en lid van het Departement van Gezondheid beschuldigt… Men kan zich afvragen hoeveel mensen in werkelijkheid wel een natuurlijke dood stierven of door Israël werden gedood (volgens artsen van Hamas). We weten allemaal dat het dankzij Hamas is dat de ziekenhuizen van Gaza vol gewonden lagen en aldus een extra beloning betekenen voor Hamas… Vandaar de vraag, hoeveel organen werden er gestolen? Hoeveel mensen werden vermoord?

Hamas terrorist: "Hoeveel zeg je? Elf mortiergranaten voor twee nieren? Lijkt me een redelijke prijs. Doe er nog een raket bij en we zijn rond!"

Bronnen: J. Forum Fr.: Hamas accusé de tuer des handicapés pour voler leurs organes van 24 augustus 2010

4 gedachtes over “Hamas beschuldigd van moord op arabieren om hun organen te stelen

 1. Nog niet eens een klein berichtje hierover gelezen in één der Nederlandse kranten. Waar blijven de verontwaardigde reacties, de beschouwende artikelen? Er zijn dit keer natuurlijk geen beschuldigingen geuit tegen de Joodse staat maar toch… serieus genoeg, lijkt me.

  Like

 2. Inderdaad. Straks moet je ook niet verwonderd staan kijken als ze zeggen dat dit “een bericht is dat de Joodse Lobby uit haar duim heeft gezogen.” Een tijd geleden heb ik een stuk of drie-vier artikelen gepubliceerd over een corruptiezaak bij al-Fatah van Mahmoud Abbas. Uitgebracht door een naaste medewerker van Abbas: Shabaneh. [zie bv: Fatahgate escaleert, klokkenluider Shabaneh ondergedoken, Westerse media zwijgen] Niemand in het nederlandstalig gebied die die zaak heeft gevolgd en erover gepubliceerd heeft. Blijkbaar lijkt het voor sommigen onmogelijk te zijn dat er ook maar één Palestijn of Gazaan een voet verkeerd kan zetten, maar voor de Jood ligt dat wel effe anders. 😦

  Like

 3. Hallo Peter, Israel was beshuldigt van het verkopen van organen van
  Palestinen.
  Op Augustes 20,September 10, September 29 en November 12 en November 24 2009.
  Sorry, voor mijn Nederlands.

  Jerry Meents.
  jmeents3729@msn.com

  Like

 4. Hallo Jerry, Inderdaad. Israel is hiervan beschuldigd. Meerdere kranten hebben er verslag van gedaan. Natuurlijk is niets gevonden dat ook maar enigzins op een bewijs lijkt.
  Ik zou nu graag zien dat de kranten in Nederland ook het feit dat Hamas beschuldigd wordt van organendiefstal als nieuws brengen. Zoiets moet toch tot op de bodem worden uitgezocht. Brabosh noemt in zijn artikel al een aantal details die aangeven dat er hier meer aan de hand is dan slechts een gerucht, er worden b.v. namen genoemd.
  Nederlandse kranten, is moord en diefstal van organen alleen nieuws als het van Joden gezegd wordt?

  Like

Reacties zijn gesloten.