Welkom in Gaza, wat we niet mochten weten…! [video]

Gaat u zitten voor ongeveer 8 minuten beeld en klank en verbaas u met mij wat wij niet mogen weten over Gaza en wat niemand ons [wil] laten zien. De getuigen die in de video voorkomen zijn onafhankelijk, niet-Joods en niet-Israëlisch, gewone Palestijnen uit Gaza die op gevaar af voor eigen leven vertellen wat er in Gaza gaande is, en hoe Hamas de hele wereld voor de gek houdt. De rest mag u nadien zelf invullen. Met bijzondere dank aan Mr. Ravel Rhodos voor de tip.

Welcome to Gaza

Note: This clip raises a few interesting questions. We know enough of its contents to be correct to put it up here.

2 gedachtes over “Welkom in Gaza, wat we niet mochten weten…! [video]

 1. Bedankt voor de zeer vele goede artikelen wil ze vaak graag door sturen aan anderen en aan onze politieke en geestelijke leiders
  maar ben niet zo handig in omgang mer pc. Soms geef ik gewoon uw site door maar dan hoor ik altijd, ach er is zo veel te lezen op internet.
  Veel zegen en laat de andere kant maar eens zien van alle leugen en bedrog!!

  Like

 2. Sjaloom, Ik vind dit gewoon een van de beste sites die ik ooit gezien heb, Ik vraag me alleen af waar deel 2 is van deze video heb me rot gezocht maar kan hem niet vinden,jammer.
  Maar in iedergeval heel erg bedankt voor jullie geweldig werk.
  Sjaloom en zegen,
  Aukina

  Like

Reacties zijn gesloten.