Wat doen kinderen tijdens de vakantie in de open gevangenis van Gaza?


Ja, wat doen kinderen in België en Nederland als het regent en ze kunnen niet naar buiten? Boeken lezen, spelletjes spelen, knutselen, spelletjes op de computer, beeldjes maken met plaaster, met kleurpotloden voorgedrukte tekeningen inkleuren… enz. Als het mooi weer is gaan Belgische of Nederlandse kindjes naar buiten naar een pret- of themapark zoals Bobbejaanland of naar het strand aan de Noordzee.

En wat doen kinderen in de “open gevangenis van Gaza” als het regent en ze kunnen niet naar buiten? Boeken lezen, spelletjes spelen, knutselen, spelletjes op de computer, beeldjes maken met plaaster, met kleurpotloden voorgedrukte tekeningen inkleuren… enz. Als het mooi weer is gaan kindjes uit de ‘open gevangenis van Gaza‘ naar buiten naar een pret- of themapark zoals Crazy Water Park of naar het strand aan de Middellandse Zee.

Bijna juist hetzelfde dus. Kinderen hebben in de ‘open gevangenis van Gaza‘ net hetzelfde leven daar als bij ons en doen dingen die kinderen overal in de wereld ook leuk vinden. Iemand die iets anders vertelt is… allemaal samen..: dat is een dikke leugenaar.

Prachtige beelden van kinderen die zich amuseren. Fotoreeks werd op 7 juli 2010 geplaatst op Pal Today: http://www.paltoday.ps/arabic/Een gedachte over “Wat doen kinderen tijdens de vakantie in de open gevangenis van Gaza?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.