West Bank Unplugged afl.7: Onderduiken in het Jacir Paleis van Bethlehem

Ongetwijfeld de minst kwade plek van allen om te ontsnappen aan die verschrikkelijke Israëlische bezetters is het Jacir Palace Intercontinental Hotel van Bethlehem, kort gezegd: het Jacir Paleis. En geloof me vrij, het is een ècht Paleis. Het bijzonder luxueuze 5-sterren hotel bevind zich op de Jerusalem-Hebronweg, P.O. BOX 1167 in Bethlehem, in Judea, Oost-Israël. Het hotel ligt op ongeveer 5 minuten rijden van de Geboortekerk in het centrum van Bethlehem. Het heeft prachtige tuinen, zwembaden, 247 hotelkamers waarvan 126 dubbele, 78 enkele en 43 tripplekamers. Hierna een reeks foto’s waar ik maar weinig aan toe te voegen heb. In één woord: oogverblindend! Op de website van het hotel: http://www.intercontinental.com/ vind u alle benodigde informatie.

Het Jacir Paleis van Bethlehem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.