West Bank Unplugged afl.5: Bobbejaanland in Ramallah: het Mukhmas Fun Land

Advertentie voor het pretpark in Al-Ayyam van 18 maart 2005


In het voorjaar van 2005 opende een nieuw pretpark haar deuren. Het Mukhmas Fun Land pretpark van Ramallah is wellicht één van de mooiste in de ‘bezette’ Palestijnse gebieden van de Palestijnse Autoriteit.


Het themapark Mukhmas Fun Land werd gebouwd in het industriepark Betunia gelegen op zowat 1,5 kilometer van het Manaraplein van Ramallah.

Videobeelden van Mukhmas Fun Land van 28 mei 2009

De inkompoort van Mukhmas Fun Land pretpark in Ramallah

Info & reservatie: Mukhmas Webmail: mukhmas@mukhmas2000.com // Telefoon/Fax: ++972-22986834 // Alle informatie en afbeeldingen van de vele attracties op de website van het pretpark: http://www.mukhmas2000.com // With the compliments of Wajeeh Al-Haj (Abu Mujahid). Bekijk ook deze video op Youtube over het pretpark geplaatst op 22 april 2010 door Hamza Abu Ali.Kinderdag in Ramallah, 10 juni 2009, speciaal voor de Palestijnse weeskinderen. Premier van de Palestijnse Autoriteit Salam Fayyad (links) ontvangt uit de handen van directeur van Mukhmas Funland Dr. Wajeeh Al-Haj (oorlogsnaam Abu Mujahid) een aandenken in de vorm van de Rotskoepel op de Tempelberg


Mukhmas Funland heeft ook een filmzaal, een nogal erg bijzondere want er kunnen 4 Dimensionale films afgespeeld.Boven en onder: het reusachtige zwembad van Mukhmas Fun Land. Watertekort voor de Palestijnen? Ha ha ! Nee hoor, dat was een grapje, dat is in een ander land maar zeker niet hier. 😉

Ramallah donderdag, 5 juli 2007 (foto: door Rachael Strecher/AP)In de brochure wordt reclame gemaakt voor de cafetaria, de vele mooie tuinen in een rustige omgeving, de eerste hulppost, familiebijeenkomsten kunnen gehouden worden, het wordt erg goed onderhouden en ’t is er altijd schoon, en er is beveiligingspersoneel.
Afbeeldingen boven en onder. In de winkeltjes is alles te verkrijgen aan schappelijke prijzen. Alle soorten frisdranken, zoals Coca Cola en Sprite, fastfood en natuurlijk ook snoepgoed zoals Marsrepen, Twix, Bounty enz.

Uit de brochure:

This amusement park is a delight for children as well as for adults, full of atractions for all. From a 3D cinema to a kiddy swiming pool and rides galore. It offers a fast food restautrant and many food and bevarage stands. located inside city limits of the Ramallah municipality gives it easy access by public or private transportation. You can bring along food and drinks and have yourself a picnic on the premises. Don’t forget to visit the cotton candy and popcorn stand you will have a blast.

De mooie cafetaria van Mukhmas FunlandGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.