Gaza: alarmerend tekort aan kurkentrekkers, pannenlappen en onderleggers [video]

Wel ja, wat is er nu feitelijk aan de hand in Gaza? In bijgaande video leggen Gazanen verontwaardigd uit dat ze geen voedsel nodig hebben, dat de winkels uitpuilen, dat de bewering dat er ‘honger wordt geleden in Gaza’ dat dit allemaal Israëlische propaganda is, niks van aan dus. Dat ze machines nodig hebben om hun fabrieken te laten draaien, dat ze zich rot vervelen, dat ze willen werken enz. Jawadde zeg! Ik wil ook wel een nieuwe wagen, mijn auto Opel Vectra is ook al 20 jaar oud. En dit jaar zal ik maar niet op reis gaan, want anders kan ik mijn extra belastingaanslag niet betalen… “Wil de echte hongerlijer in Gaza graag even opstaan aub?” Dank u!


4 gedachtes over “Gaza: alarmerend tekort aan kurkentrekkers, pannenlappen en onderleggers [video]

 1. Femke’s negatieve en cynische reactie doet me denken aan die van de Nederlandse politica Anja Meulenbelt. Een dikke maand geleden heb ik haar, Anja, geconfronteerd met het feit dat ze zich als democraat helemaal niet inzet voor de moslimvrouwen tout court wat betreft besnijdenis, onderdrukking, ophanging of steniging door vermeend overspel enz.
  Eveneens heb ik haar er attent opgemaakt dat in de meeste moslimlanden de doodstraf nog steeds uitgevoerd wordt zelfs bij minderjarigen.
  Daarbij heb ik in mijn betoog gesteld dat de oprichting van een Palestijnse staat recht evenredig zal moeten wezen met het democratiseringsproces van de omliggende landen.
  Ik bespaar de lezers hier de scheldwoorden en beschuldigingen aan mijn adres door mevr. Meulenbelt.
  Enkele dagen geleden heeft ze me vernoemd en nogmaals beschuldigd in een artikel waarin ze motiveert waarom ze Israël zo ergerlijk vindt. Ik kan daarop alleen maar besluiten dat door mijn eerste reactie(s)
  haar bekrompen visie en ultieme stuiptrekking nogmaals bevestigd wordt. Haar ‘denken en doen’ inzake het Midden-Oostenconflict is niks anders dan een ongelukkig huwelijk met een Palestijnse ex-terrorist. Daarvoor betaald de Nederlandse bevolking spijtig genoeg haar een riant maandelijks inkomen als parlementair.
  Dus Femke, wij hebben als joods volk ervaring met de door u gekozen vocabularium als branden in de hel.
  Vandaag moeten al die andere Femke’s en Meulenbelletjes maar aanvaarden dat de tijden verandert zijn.
  David

  Like

 2. Femke, wat ben jij een domme kwakkerd!

  Als verder gekeken had, en de bronnen dan had gezien dat deze informmatie niet uit Israel komt.

  Er kunnen wel degelijk Journalisten de Gaza in: zie daarvoor http://www.steffen-jensen.dk/dan/blogartikler/134–mere-mangel-pa-arbejde-end-pa-mad/ Jenssen zegt in dit artikel ook dat je er wel in kunt maar niet wanneer je niet altijd uit kan. Weet je Lieve Femke, dat komt namelijk dat Israel de grenzen tijdelijk heeft afgesloten. En weet waar dat van komt? Omdat Hamas met bijna dagelijkse regelmaat Raketten op Israel afschiet of een grenspost aanvalt.

  Zeg kruip jij maar bij Hammas onder de lakens (figuurlijk gesproken) Dan weet ik waar jij staat als het om democratie, vrijheid van godsdienst vrije meningsuiting, homofilie en vrouwen staat. En sta jij ook achter de doelstellingen van Hammas: genocide van de Joden!

  Bovendien zij de palestijnse vluchtelingen als je de historie bekijkt van Israel niet meer als minder gastarbeiders die in grote getalle na 1920 in Israel zijn gekomen!

  Like

 3. Gelukkig ben ik een ongelovige en kan ik noch de hemel binnen maar zeker ook niet branden in de hel. Maar waarom lig je weer tegen Israël te melken? Vraag dan aan Egypte om Gaza in en uit te kunnen? Die houden de achterpoort gesloten, en hebben daar een muur gebouwd die ze nu 30 meter diep aan het verstevigen zijn. Waarom daar niet geprotesteerd? Omdat het Arabieren zijn? Als het Joden waren, zou je wel aan de Egyptische poorten staan rammelen.

  Overigens heb ik niet en nooit gezegd “dat er niks plat lag”. Maar heb jij ooit ergens iets gelezen over al die luxehotels in Gaza? Over die pretparken, zwembaden, universiteiten, overvolle markten, 1200 zomerkampen voor 250.000 kinderen enz????? Dàt is precies wat ik met mij ‘Gaza uplugged’ artikel heb willen aantonen. Namelijk dat er nog een ANDER Gaza bestaat, waarvan niemand het bestaan weet, en dat dankzij jouw vriendjes van Hamas. Want artikels zoals de mijne zijn niet leuk natuurlijk. Wanneer teveel en te belangrijke mensen daar aanstoot van nemen, zou de geldkraan naar Gaza kunnen dichtgaan, en dat kunnen we natuurlijk niet hebben hé Femke?

  Like

 4. Zoooo, ik ben ontzettend onder de indruk. Israel heeft ervoor gezorgt, dat er geen journalist in of uit de Gaza kan, en zo is het wel heel makkelijk praten voor Israel dat er niets aan de hand zou zijn. Komop, doe die roze zonnebril eens een keertje af. Als er niks aan de hand zou zijn, en de gehele infrastructuur niet was plat gebombardeerd, waarom zitten die grenzen voor alle Palestijnen dan dicht? Waar is Israel zo bang voor dan? Voor de Hamas, ja hoor. Duik eens in de geschiedenis van Israel, verdiep je in de werkelijke materie en in de werkelijke problematiek daar, en in de houding van Israel daarin, die alleen de situatie verergert. Moge de zionisten branden in de hel, voor de bloedige strijd, en het laten verhongeren, en buitensluiten van voedsel, medische zorg aan onschuldige burgers.
  Mag degene die deze site heeft opgezet, branden in diezelfde hel, ben jij er geweest? Ga een kijkje nemen, en kom dan verder praten. Bedenk dat je daar een klap in je gezicht zult krijgen van de ellende die daar aan de gang is. Ik weet wel waar ik het over heb.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.