Wie en wat gaat er schuil achter de boycot-Israël actie? [video]

Boycot – Desinvestering – Sancties (BDS)

Boycott – Divestment – Sanctions (BDS)

Erg verhelderende video over de belangrijkste boycot-Israël organisatie in de wereld met name Boycott-Divestment-Sanctions (BDS) van stichter Omar Barghouti. BDS heeft zich omringd met hooggeschoolde Arabieren zoals bv. Ali Abunimah en Diana Buttu. Zij willen af van het gewelddadige imago dat de islam in het westen heeft. Hun opzet is duidelijk “We need to boycott Israel” (Diana Butu BDS en ex-woordvoerder van de PLO). Of zoals Omar Barghouti het eenvoudig stelt: “No one should buy Israeli products.”

Omar Barghouti

Barghouti was één van de Palestijnse leiders die twee zomers terug Paul McCartney opriep om in september 2008 niet in Israël op te treden (wat de ex-Beatle gelukkig negeerde), hij is voorstander van de 1-staatoplossing mits de terugkeer van de bijna 5 miljoen zelfbeweerde nazaten van Palestijnen die ooit op Israëlische grondgebied zouden gewoond hebben en hij kapittelt Israël regelmatig als een Apartheidsstaat.

In hun retoriek verhullen de islamisten van de BDS hun werkelijke opzet, met name om een Islamitisch Kalifaat Palestina op te richten, dat niet naast maar in de plaats van Israël moet komen. Slogans als “Quality, freedom and dignity” en “Justice in Palestine” en citaten zoals “A democratic movement based on the struggle for human rights,” doen het bijzonder goed in het westen en moeten de laatste twijfelaars over de drempel zetten. Maar het mag in geen geval ernstig worden genomen. Achter het populistisch gewauwel dat zich uitsluitend richt tot de westerlingen schuilt een islamistische agenda die zeker niet mag onderschat worden.

De grootste vijand van BDS zijn uiteraard de vredesonderhandelaars, de verzoeners die stokken in de wielen komen steken van de 1-staatoplossing van Barghouti en de zijnen. De woordvoerders van BDS spreken zich duidelijk uit tegen het bekendste vredesvoorstel met name de twee-statenoplossing. Zij eisen het Recht op terugkeer op van 4,7 miljoen Palestijnse vluchtelingen waarvan er in werkelijkheid niet eens 200.000 Palestijnen meer over zijn die ooit in Israël ‘zouden’ gewoond hebben. De demografische verwoesting van Israël zoals dat dan heet, door de invasie van miljoenen moslim Arabieren, zal volgens Omar Barghouti “will help about the defeat of Zionist Israel and victory for Palestine by de BDS” brengen.

Pikant detail: Omar Barghouti (°1964 geboren in Qatar) studeert aan de Universiteit van Tel Aviv voor zijn mastersdiploma in de Filosofie. Toen een Israëlische krant hem daar op wees antwoordde Barghouti: “My studies at Tel Aviv University are a personal matter and I have no interest in commenting.” Juist…

Doelstellingen:

Expliciet: de vernietiging van Israël

Impliciet: de genocide op het Joodse volk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.