Geen geld en geen eten? Dan maar een nieuwe auto kopen in Gaza


We verbazen ons over niets meer in de Gazastrook, door Israëlbashers vergeleken met het Getto van Warschau in 1943. Dat we eenzijdig dichtgepeperd worden met beelden van armoe en honger, kommer en kwel in de ‘Open Gevangenis van het Midden-Oosten’, daarvan weten we intussen dat we veel met een korrel – eh – een paar emmers zout moeten nemen. Deze keer een fotosessie van een show van oldtimers in de Gazastrook.

De foto’s komen uit onverdachte bron, met name van Mohammed Alafrangi en M. Abusal, enkele Palestijnse fotografen uit Gaza. Andere albums van Mohammed Alafrangi kan u hier inkijken. Onderstaande collectie van oude wagens werden tentoon gesteld tijdens een autoshow begin juni 2010 die drie dagen duurde. Ik laat er hier een tiental zien, de rest van het album kan u hier inkijken. Veel kijkgenot! Volgende artikels over renpaarden en manèges en ook nog een artikel over de Zoo van Gaza, de bekende Marah Land Zoo.

Mijn persoonlijke favoriet


Snel verder kijken? Klikken op ->

Zelfs een helicopter, een jeep en enkele bromfietsen werden op de autoshow aangebodenWow, Mercedes 450 SEL !!

Een gedachte over “Geen geld en geen eten? Dan maar een nieuwe auto kopen in Gaza

 1. Deze beelden doen mij denken aan 1945 de bewuste bijltjesdag.Er werd toen geroofd en gejat door duitsers èn verkeerde nederlanders van dure tot goedkope figuren,zij namen alle wat los en vast zat.Ik krijg of heb zo mijn vermoedens dat al die oldtymers hier ook vandaan komen,gezien de gaten die in het kofferbak deksel zitten waar normaal een slot zit.
  Zet vooral uw fiets of bromfiets op slot, want voor u het weet staatíe in de Gaza,en moet u met de variant van een cruiseschip mee naar de afd. gestolen voorwerpen

  Wens allen een goede nacht toe,
  en evenzo een goede morgen!

  Yochanan

  Like

Reacties zijn gesloten.