Gaza o Gaza ! Zoveel miserie !

Arabische propaganda wil ons laten geloven dat er in Gaza alleen maar miserie wordt geleden. Echter, sommige beelden zal u nooit op de televisie zien. Waarom? Omdat Gaza helemaal niet is zoals u denkt dat het is. En miljarden oliedollars worden uitgegeven om ervoor te zorgen dat u er zo over blijft denken.

Bronnen:

Pierre Rehov’s Middle East Documentaries: http://www.pierrerehov.com/
Pierre Rehov on YouTube: http://www.youtube.com/user/Eddanij

Mark Twain: “If you don’t read the newspaper, you are uninformed; if you do read the newspaper, you are misinformed.


2 gedachtes over “Gaza o Gaza ! Zoveel miserie !

 1. Het gaat de Moslims eigenlijk niet om Gaza, het is niet Gaza dat zij willen “bevrijden” – waarvan? de Hamas is daar de baas maar zij schreeuwen nog dat dit Israel is -, zij willen heel de wereld “bevrijden”. Waarvan? Niet van de terreur en ook niet van een groot aantal landsregeringen maar van het Joodse Volk. Het woord “bevrijden” is hun eufemisme voor “vernietiging van Israel”. En de wereld blijkt het gretig te slikken.

  Like

  1. Inderdaad Wiesje, Hamas wil Gaza, de Westoever en heel het grondgebied van Israël – en graag ook in één moeite door het ganse M-O – ‘bevrijden’ van de Joden, een eufemisme voor fysieke uitroeiing. De volledige waarheid is dat het de meeste Europeanen in feite geen barst kan schelen wat er met de Joden van Israël gebeurt, ook en vooral al de totale vernietiging dreigt. Net zomin dat het Europa wat kon schelen, toen de Joden vermoord werden in de vernietigingskampen tijdens WOII. Kijk maar bv naar G-B dat tussen 1939 en 1948 Joodse immigratie naar Israël nagenoeg compleet verbood. Slechts een beperkt jaarlijks contingent Joodse vluchtelingen werd tijdens de oorlogsjaren toegelaten en dat in volle holocaust periode.

   Alleen al het feit dat de EU nog steeds achter de eis van de PLO staat met name dat die 4,5 miljoen nazaten van Arabische vluchtelingen uit 1948-49 terug naar Israël moeten kunnen (als het alleen de echte vluchtelingen waren, spreken we nauwelijks nog over 200.000 mensen), ook al beseft Europa dat dit ‘recht op terugkeer’ eveneens de feitelijke vernietiging van de Joodse staat inhoud, zij het dan via het demografische wapen.

   Vermits het duidelijk is dat Europa geen lor geeft om het voortbestaan en de veiligheid van Israël, hoeft Israël dan ook verder geen rekening te houden met wat of hoe de EU over Israël denkt, net zolang alles wat de EU eist of zegt – direct of indirect – blijft leiden naar de feitelijke vernietiging van de Joodse staat. Dat is een zuivere zaak van overleven of ten ondergaan, dus ligt de keuze voor de hand.

   Like

Reacties zijn gesloten.