Gaza: Het Ware gezicht van Hamas [video]

Hamasmilitanten, met een gordel explosieven rondom hun middel, klaar om zich temidden het volk op te blazen, geven hun ervaringen door aan de volgende generatie die staat te trappelen van ongeduld om in hun sporen te treden en zoveel mogelijk Joden te vermoorden

Over Hamas is ontzettend veel geschreven en gepubliceerd, maar deze videoclip van ongeveer 11 minuten vertelt een ander verhaal. Deze clip bestaat enkel uit beelden die door Hamas zelf werden gemaakt. De beelden worden begeleid door een stem die in het Engels uitleg verschaft wat er precies op de beelden te zien is. Ronduit schokkende en weerzinwekkende situaties. Iedereen kankert op Israël en op het IDF maar zwijgt tegelijk wanneer Hamas zich als beesten gedraagt tegenover haar eigen mensen, haar eigen Gazaanse bevolking kortom: moslims tegen moslims! 

– Hoe hun milities een overval doen op een moslimhuwelijk, er alles kort en klein slaan, de bruidegom vermoorden en dat allemaal omdat ze teveel lawaai maakten en liederen zongen op het feest.

– Verder krijg je beelden te zien hoe Hamas afrekent met rivaal al-Fatah. Wanneer Israëli’s moslims vermoorden regent het VN-resoluties en internationale veroordelingen op de hoofden van de Israëlische staat. Echter, wanneer moslims andere moslims vermoorden gebeurt er niks. Moslims hebben namelijk een ‘license to kill’ jegens andere moslims. Daar moet elke niet-moslim van tussen blijven. Dat is namelijk een moslimkwestie die alleen door moslims kan en mag opgelost worden [sick]

– Volgend beeld is dat van dansende vrouwen en Palestijnen op het ogenblik dat het nieuws binnen komt van de aanslag op het WTC in New York, toen er bijna 3.000 mensen omkwamen. Gewoon waanzinnig. Mensen die dansen omdat andere onschuldige mensen gedood werden. Dat doen wij Westerlingen niet. Mensen zijn mensen, wij feesten niet als andere mensen worden gedood maar wij rouwen. In Gaza [en elders in hetr M-O en in de moslimwereld] wordt er gedanst als andere mensen sterven. Vooral als die vermoorde mensen niet-moslims zijn, ‘stomme dhimmies’ dus…

– Verder krijg je beelden te zien van kinderen van misschien vijf of zes jaar oud die worden opgeleid tot Hamas militant. Toen het Gazaconflict woedde, droop het bloed van omgekomen Gazaanse kinderen onze huiskamers binnen. Maar wat ze ons nooit tonen dat is dat die kinderen al op 6 jarige leeftijd hun onschuld zijn verloren. Op zes jaar zijn ze al bereid om elke Jood te vermoorden die ze op straat tegenkomen. Dit zijn geen onschuldige kinderen meer.

Gaza – The Real Face of Hamas