Daniël, één Joodse leeuw trotseert hysterische anti-Israëlische meute [video]

Ongelooflijke beelden… een manifestatie tegen de interventie van het Israëlische leger tegen de m/s Mavi Marmara, escaleert wanneer één Joodse student een bende demonstranten op straat trotseert… nooit gezien!

Lone Jewish High School Student Faces Down Arab Mob in LA

door Hillel Fendel

A loud and angry mob of pro-Arab demonstrators outside the Israeli consulate in Los Angeles on Tuesday became even more enraged when one, lone Jewish high school student with a yarmulke and a large Israeli flag marched fearlessly alongside them. The young man, whose name was later learned to be Daniel Pereg, seemed to be unmoved by the angry curses hurled at him by the American-Arab crowd. Though protected by a line of policemen, it appeared he could be attacked at any moment.

Reporters asked him afterwards about his unusual presence, and he explained, “I came out because I want to defend Israel… They [the soldiers attempting to divert the flotilla ships – ed.] were attacked, and they had the right to defend [themselves]. These people [on the boats] were not humanitarians; their ship was armed with knives, batons, and all kinds of things to attack the Israelis with. There is a naval blockade on Gaza, and they [the soldiers] were just doing their job of enforcing it… Hamas is a terrorist organization trying to kill Israelis.” Asked if he is affiliated with any group, he said, “Just Judaism and Israel, that’s it.” Asked how he knows that the ship was filled with arms, Daniel said, “I know from the news; I’m an informed person.”

This contrasted with the Arab-Americans who appear at the end of the video. One girl said that a Palestinian state alongside Israel would not satisfy her, as “there should not be an Israeli state! The Israeli state does not even exist!” Another Arab-speaking American explained, “The only reason Israel is doing this is because they got kicked out from, uh, the German whatever, whatever happened to them. So they’re trying to take out their anger on someone else.” Asked about the Bible and the Jewish presence in the Land of Israel since the times of King Solomon, he lowered his voice and said, “I don’t know about that.” [bron]

9 gedachtes over “Daniël, één Joodse leeuw trotseert hysterische anti-Israëlische meute [video]

 1. Wat een moed heeft die jongen zeg, petje vooraf.geweldig.Dan wordt er een vraag gesteld aan die moslim jongen en hij weet niet eens waar hij het over heeft.Dat is het probleem met de arabieren 99% weet niets van de geschiedenis af.

  Like

  1. Juist Rachel.

   Niet alleen die moslim jongen, maar de meeste mensen weten niet waarover ze het hebben. Voeg daarbij de berichtgeving van de verslaggevers/opiniemakers hierbij. Zie hier het resultaat. Er is een onwil om de waarheid weer te geven. Een vriend van mij werd gevolgd in een aflevering van “In Gods Naam”.
   Toen ik hem aansprak dat ik vond dat Israel negatief uit de reportage kwam, vertelde hij dat het van te voren bekend was dat Israel niet positief in het nieuws mocht komen. Dat kwam van hogerhand.

   Like

 2. Hier zien we de duivelse haat tegen eén joodse jongen,ze lijken klaar te zijn om hem eigenhandig af te maken,het is voor hen zo onverdraagzaam, zelfs Louis Michel ging zich afgelopen weekend er zich aan te buiten,zo zegt de Bijbel ons dat de hele wereld zich deerlijk aan het land Israel (Jerusalem)zal gaan verwonden.Voor meer achtergrond geschiedenis moeten we de Bijbel opslaan bij het eerste bijbelboek Genesis.

  De Arabieren stammen af van Ismaël, de broer van Isaäk. Beiden waren zonen van Abraham. Ismaël, zijn oudste zoon, werd onterfd en met zijn moeder de woestijn in gezonden. Deze traumatische gebeurtenis heeft Ismaël een enorm minderwaardigheidscomplex bezorgd en een diepe rancune ten opzichte van zijn broer Isaäk. Deze geestesgesteldheid heeft Ismaël overgedragen op zijn nageslacht. Hierdoor kon onder de Arabieren zo gemakkelijk een rivaliserende godsdienst wortelschieten, de Islam. Via de Islam wordt de Arabische haat tegen het nageslacht van Isaäk, de Joden, overgedragen op andere volken.Dit alles zal alleen maar toenemen totdat Zacharia 14 in vervulling zal gaan, en die tijd zijn we al kort genaderd.

  Like

  1. In Genesis16 vers 10 ev staat En de Engel des Heren zeide tot Hagar:Ik zal uw nageslacht zeer talrijk maken,zodat het vanwege de menigte niet geteld kan worden. Voorts zeide de Engel des Heren tegen Hagar: Zie gij zijt zwanger en zult een zoon barnen hem Ismael noemen want de Here heeft naar uw ellende gehoord. Hij zal een wilde ezel van een mens zijn;zijn hand zal tegen alleen zijn en de hand van allen tegen hem ,en hij zal ten aanschouwen van al zijn broers wonen.

   Deze woorden liggen op het geslacht wat uit Ismael komt!

   Like

 3. Israelvlag in USA, een herhaling van Museumplein 2009
  Zie hier hoe die vlag gebruikt wordt door een dappere broer van me:

  http://torayeshua.nl/cms/?page_id=201 op deze link zie je mijn ervaringen op het Museumplein in jan. 2009 met een pro Israel actie temidden van ca. 2000 Palestijnen/moslims, Gretta’s en Harries, met 2 videolinks.
  Mijn Joodse broer vandaag in de USA wordt aanzienlijk beter beschermd door de politie daar en dat is maar goed ook, want ze hadden hem gelyncht, er zijn geen woorden voor.

  Daarom dus onze film “Islam en waarheid”, zie ww.tora-yeshua.nl voor alle info.

  Shalom,
  Ben

  Like

 4. Yes of course, every critic of Israel is a provocateur, but a man with an Israeli flag and police protection is not. Of course, Israel is always right and a jewish critic is a self hating jew. Of course a commando soldier descending from a helicopter fully armed and his rifle cocked is not attacking, oh no, he is controlling. An attack is pre-emptive self defense. And sure, a man with an iron bar is more dangerous than a soldier with high tech munitions and protection. People bringing food and medical help are of course full of hate and terrorists.
  George Orwell and Kafka must be laughing out loud from where they are now.
  Can somebody tell me what difference there is between Allah and Jehovah? Is a muslim fanatic worse than a jewish fanatic?

  Like

 5. @Myriam

  Ha, die mensen van IHH waren heiligen? Weer wat geleerd…..

  Het gaat altijd om de intentie, wat is de bedoeling.
  Ik kan met een stok wandelen, ik kan ook met die stok iemand doodslaan.
  Ik kan met een mes een appel schillen, maar ik kan er ook iemand mee doden.
  Ik kan met een steen een huis bouwen, maar ik kan er ook mee doden.

  Toen de trapleuningen en dergelijke werden gesloopt, werd dat niet gedaan om te wandelen.

  Nee, Myriam een man met een mes of een ijzeren staaf is even gevaarlijk, als iemand met een ander wapen als hij op jou dood uit is.

  Maar hoe dan ook, Israel blijft het recht houden zich op deze manier te verdedigen, zolang Hammas bijna dagelijks raketten en mortieren op zijn burgers afschiet

  Like

Reacties zijn gesloten.