Zweedse cartoonist Lars Vilks doelwit van moslimfundamentalisten

Europa! We komen eraan!

“Gisteren zaterdag 15 mei, hebben onbekenden het huis van de Zweedse cartoonist Lars Vilks in brand proberen te steken. Vilks was op het moment van de brandstichting niet thuis. Niemand raakte gewond. Lars Vilks is voor de tweede keer in een week ontkomen aan een aanslag. De ramen van het huis werden ingegooid, waarna plastic flessen met benzine naar binnen werden gegooid. Er ontstond een kleine brand, maar deze doofde vanzelf weer. Al Qaeda heeft een beloning ter waarde van bijna 72.000 euro (100.000 dollar) op het hoofd van Vilks gezet. Ook de Deense cartoonist Kurt Westergaard beeldde de profeet Mohammed af, met een bom in zijn tulband. Op nieuwjaarsdag drong een Somaliër met een bijl het huis van Westergaard binnen met de bedoeling hem te vermoorden. Westergaard kon zich net op tijd in een veilige kamer verschansen.

Eerder deze week, tijdens een lezing in een universiteit in Zweden afgelopen dinsdag 11 mei 2010, werd Lars Vilks aangevallen door enkele fundamentalistische jongeren. Eerder werd een andere lezing van hem al afgelast wegens veiligheidsmaatregelen en dat bleek nu ineens niet zozeer overdreven. Lars Vilks werd aangevallen in de Zweedse Uppsala Universiteit toen hij een provocerende video liet zien. Zijn luisteraars lieten hem meteen weten wat ze ervan vonden. Een van de fundamentalisten stormde plotseling naar voor en slaagde er zelfs in Vilks een kopstoot te verkopen. Hij hield er gelukkig alleen maar een gebroken bril aan over. Vilks kwam al eerder in opspraak toen hij in een cartoon Mohammed voorstelde als een hond [zie onderaan].” [bron]

Het alarmsignaal. De kanarie in de koolmijn: “Als het met de Joden slecht gaat, loopt het binnenkort ook met ons allen slecht af!”

Eerst de Joden daarna komen wij aan de beurt

Wie wil weten hoe het met de democratie is gesteld in een bepaald land, kan bijvoorbeeld de situatie van de Joodse gemeenschap beschouwen in dat land of die stad, soms ook wel ‘de kanarie in de koolmijn’ geheten. Een goede en betrouwbare waardemeter voor het democratische gehalte van een maatschappij. En het gaat niet goed met de Zweedse Joden! En het gaat dan ook bijgevolg niet goed met de democratie. Hoe de Joden van Zweden het mikpunt zijn geworden van fundamentalistische moslims, kon u al elders lezen op deze blog: Immigratie van moslims uit M-O oorzaak groeiend antisemitisme in Zweedse stad Malmö en Joden weg uit Zweden op de vlucht voor antisemitisme en vervolging.

Lars Vilks: Lachen met de Islam kan uw gezondheid beschadigen

Echter, over incidenten schrijven over hoe fanatieke moslims de boel kort en klein slagen wanneer ze menen dat hun godsdienst, de islam Allah en zijn Profeet Mohammed, worden beledigd, wordt stilaan een riskante zaak. Het woord ‘islamofobie’ en ‘islamofoob’ ligt algauw op ieders lippen. De grenzen van wat toelaatbaar is, zijn blijkbaar niet voor iedereen dezelfden.

Hieronder volgen schokkende videobeelden hoe moslimfundamentalisten in hun onthaallanden omgaan met de vrije meningsuiting. “Stop ze een micro in hun handen en ze slaan ‘m op je hoofd in gruzelementen,” las ik zonet ergens op een forum. Blijkbaar weten sommigen niet eens dat een micro normaal dient om in te spreken en niet om mee te slaan. In ware look-a-like stijl zoals wat Benno Barnard op 31 maart 2010 kon ervaren tijdens zijn mislukte ‘poging’ om een lezing over de islam aan de Universiteit van Antwerpen te brengen, mocht Lars Vilks op dinsdag 11 mei 2010 een haast identieke ervaring ondervinden. Er werd door fanatieke moslims zelfs nog een tandje bijgestoken. Haat en onverdraagzaamheid waren weer troef.

Als dit het beeld is van een toekomst, die ons wordt beloofd door een [islamistisch] deel van de gastarbeiders van weleer, die enkele generaties verder thans volwaardige burgers en landgenoten zijn geworden en de tijd rijp achten dat de Code Napoleon vervangen wordt door de Sharia [de islamitische wetgeving gebaseerd op de koran], maw de splitsing van kerk/moskee & staat ongedaan moet worden gemaakt, dan heb ik bijzonder goede redenen om hiertegen in opstand te komen. “Het gaat om een marginale minderheid,” wordt ons verteld. Tot welke grootte, macht en invloed mag die zgn. minderheid aangroeien vooraleer ze wordt begrepen als een gevaar voor de nationale veiligheid van het land?

Hieronder een gekende cartoon van Lars Vilks, één van de zovelen die hij heeft gemaakt en die mede aan de basis liggen van zijn huidige problemen met bepaalde volgelingen van de islam.

Cynische toelichting bij de cartoon: “Een zekere meneer ‘M’, van beroep profeet en een populaire verschijning binnen de islam, wordt hier afgebeeld als een hond die blijkbaar wat apporteert aan zijn baasje. Bij nader toezien blijkt dat de hond in zijn muil een gordel dynamietstaven houdt geklemd, een gekend werktuig van islamistische zelfmoordterroristen om zoveel mogelijk onschuldige mensen om te brengen – inclusief zichzelves als ‘kers op de taart’. Het doel van de shahid (martelaar) is om – op de muziektonen van Billy Jean van wijlen Michael Jackson – op een reusachtige dieprode wolk van bloed en botten naar de hemel te rijzen en aldus wat dichter bij Allah en diens profeet te geraken. En… niet te vergeten ! bij de beloning die daar op hem ligt te wachten in de vorm van 72 maagden. He he ! [Opmerking: Voor vrouwelijke shahids ligt er een andere beloning klaar: zij mogen kiezen tussen een ijskreem met vanillesmaak met slagroom oftewel een chocomousse. Of wat dacht u?]

Eh, waar was ik weer gebleven? Juist. Vele hectoliters bloed en miljarden verbrijzelde botten – bij voorkeur van Joden maar ’t mogen ook andere niet-gelovige ‘honden’ zijn [niet-moslims dus] zoals ik bv. Maar in feite is het allemaal van geen belang voor de shahid. Zolang hij maar goed op de foto staat, die later zal prijken op de islamistische propagandaposter waarop ongetwijfeld wordt opgeroepen tot meer-van-dattum, is het allemaal prima. Naar het schijnt en van horen zeggen, moet het gevoel van euforie dat vrijkomt tijdens deze ultieme explosie, weliswaar eenmalig maar bijzonder spectaculair zijn. Of om het met de woorden van Elle Driver (rol gespeeld door Daryl Hannah in Kill Bill van Quentin Tarantino) treffend uit te drukken: “You know, I’ve always liked that word… ‘gargantuan‘ [gigantisch] … so rarely have an opportunity to use it in a sentence.” Yeah right!  Alloeaah AkhbaaaaaarrrRRRrr!”

2 gedachtes over “Zweedse cartoonist Lars Vilks doelwit van moslimfundamentalisten

 1. Moslimlanden en hun verlenging geschokt!
  Stop ondergang regeringen!. Paars Bolwerk Nijmegen … er staat ons nog veel meer te wachten als paars gaat regeren. Als paars+ komt dan gaat de Islamisatie in dit land lekker verder.
  Subsidie voor ultra-islamitische stichting
  Van een onzer verslaggevers – De telegraaf

  NIJMEGEN – De gemeente Nijmegen geeft subsidie aan een ultra-islamitische en antiwesterse organisatie.
  Het gaat om de stichting Ar Rayaan, die kennis over de islam wil bevorderen en gastlessen verzorgt over vooroordelen rond de islam op scholen in Nijmegen. De stichting kreeg volgens onderzoek van het Radio 1-programma Dit is de Dag – de reportage is vanmorgen om 11.30 uur – dit jaar 3500 euro van de gemeente voor het geven van gastlessen en informatieavonden.
  Hoewel de gastlessen een gematigd karakter lijken te hebben, blijkt de boodschap op de website ultra-islamitisch. Zo biedt de website ruimte aan twee omstreden islamitische sprekers. Een van hen werd afgelopen maand nog de toegang tot Groot-Brittannië geweigerd. Op de website van Ar Rayaan is verder te lezen dat polygamie ook in het Westen een goed idee is, omdat er door het grote aantal homo’s een vrouwenoverschot is. Ook vertoont de site antisemitische cartoons.
  Volgens arabist Leo Kwarten is het ‘bijzonder vreemd’ dat deze organisatie subsidie ontvangt. Het Nijmeegse VVD-raadslid Hayke Veldman is verbaasd over de subsidie aan Ar Rayaan en heeft schriftelijke vragen gesteld aan wethouder Tas. Volgens een woordvoerder van de gemeente Nijmegen is de enige inhoudelijke voorwaarde voor de subsidie dat de stichting maatschappelijke thema’s bespreekt.

  Een nieuwe paarsachtige handlangers clubje, een volgende ondergang regering wordt fataal voor Nederland, want dan blijft alles gewoon weer bij het oude. Hoe is het mogelijk dat deze stichting subsidie krijgt, die aanzet tot haat en rassen verdeling, waar is onze Nederlandse mentaliteit. Dit heeft niets met een cultuur te maken! Wij kunnen nog geen subsidie krijgen voor een speelplek voor de kinderen. Hiermee kunnen Moslims hun doelen makkelijk bereiken en worden ze straks de baas in de grote steden. De weg moet nu voor hen afgesneden worden. Moskeeën waar radicalen hun haatboodschap kunnen verspreiden en niet-moslims als vuil kunnen bestempelen, islamscholen, omroepen en alle andere ondergangprocessen moeten nu gestopt worden.
  Het is natuurlijk overduidelijk dat er nieuwe paars varianten de ondergang van Nederland betekenen. Dat de immigratie de laatste decennia toeneemt als de PvdA en CDA in de regering zitten is overduidelijk. Ze begonnen met het import van massa moslims (gezinshereniging etc..) en een nieuwe pro_islamitische regering gaat hele proces voortzetten…CDA en PVDA regeringen zijn niet capabel om het verstoorde landje er bovenop te helpen. FNV, VNO, WRR en CPB leiders leven in een sprookjeswereld en zullen Nederland omtoveren in een Utopia voor mensen zonder enkel respect en aanpassingswil. Het is treurig dat Nederlanders zich zo gemakkelijk in de luren laten leggen door de personen als de leiders van FNV, VNO, WRR en CPB.
  Meeste moslims zijn tijdens de regeringen binnengekomen, waar de PVDA en CDA meer macht hadden, meeste moskeen zijn ook tijdens hun regeringsperiode gebouwd. Meeste islamscholen zijn in deze periode gesticht…Cohen die overal moskeeën wilde neerzetten heeft sterke banden met de Milli Gorus organisatie. Milli Gorus is een aan europa aangepaste Taliban organisatie die samenwerkt met de Hamas, Hezbullah en Al qaida. Cohen wilde dat deze fundi’s de grootste moskee van Europa gaan bouwen, een project van het stadsdeel De Baarsjes, woningbouwvereniging het Oosten en de Turkse moskeeorganisatie Milli Görüs. Na verloop van tijd bleek dat de zeer gevaarlijke religie_maffia Milli Görüs de touwtjes in handen had. Na allerlei conflicten en financiële schandalen wilde Cohen toch dat ze serieus mogen beginnen met de grootste kazerne van de Islamitische milities waar toenmalig minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) in 2006 een openingsceremonie opluisterde. Het islamiseren gaat veel verder dan het promoten van koranlessen, islamitische omroepen in het openbaar onderwijs en het goedkeuren van vrouwvijandelijk gedrag door ambtenaren. De lijst is zeer lang: veel Cohen’s, Donner’s wachten nog steeds op hun nieuwe kansen…
  De corrupte instanties, FNV, CNV, VNO, WRR en CPB en aantal Nederlandse politieke partijen hebben de burger onophoudelijk bestookt met hun 60 jaar oude propaganda. Het feit dat, “stop de ondergang van Nederland via achterlijke ideologie”, wordt door de gevestigde orde benadrukt als: “uitsluiting van bevolkingsgroepen en racisme”. Terwijl hier de Moslim jeugd aanspreken op hun afwijkend gedrag resulteert in 99 van de 100 gevallen in een agressieve houding en nog erger, in lichamelijk geweld. De agressie en de gewelddadigheid van jonge moslims is geen wonder, het wordt in de koran uitgelegd waar het voor nodig is. Net zoals in de koran staat dat men geacht wordt te liegen tegen niet-moslims. Het verkrijgen van buit is de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog, als iemand geldelijk gewin heeft van zijn roofoverval dan moet de plaatsvervanger van Allah hier zijn deel van krijgen.
  De ‘echte vernietigingswapens’ zijn islamitische onderwijsinstellingen in de Westerse landen. Stel je een Nederlands kind voor dat opstaat en tegen de leraar zegt: ‘Ik zal het hoofd van mijn vijand er met een zwaard afhakken’. Dat gebeurt niet alleen in scholen in Turkije, Marokko, Iran, Gaza, Uruzghan en Pakistan, maar ook nu in Amsterdam, Denhaag, Utrecht en Rotterdam. De islamitische cultuur is totaal doordrongen van deze filosofie des doods. Aan de ene kant wordt in de moskeeën, op scholen en thuis aan de jonge moslims onderwezen dat niet-moslims kaffers zijn, ongelovigen, die geen respect verdienen, dat moslims nooit moeten assimileren in de westerse samenleving, dat de dood meer waard is dan het leven, dat het verkrachten van niet-moslims geen misdaad is en dat het is toegestaan om je vrouw te slaan om haar te disciplineren, en ik zou nog lang door kunnen gaan met het opsommen van onacceptabele moslimactiviteiten die door de shariawetgeving zijn toegestaan. Aan de andere kant horen we totaal onredelijke boodschappen over tolerantie van Europese leiders, zoals een proces door een Nederlands gerechtshof tegen Geert Wilders wegens “haatzaaien”.
  Gevestigde orde, grote sponsor van de massa_moslims, weigert dat de islam immers een geestelijke afwijking is, een maatschappelijke ontsporing van inmiddels 1380 jaar oud. Het is een gedragsstoornis van dwang- en eetneurosen gepaard aan een heel ziekelijke smetvrees gedrag. Dat roept niet allen hier afkeer op, overal ter wereld, al duizenden jaren. Islamitische tendentie aan agressiviteit en geweld, het agressie en het geweld in de grootsteden wordt met de dag groter.
  De afgelopen 40 jaar is de islam in opkomst, omdat er veel geld binnen komt, omdat de Saudi Arabië heel erg veel olie dollars over heeft voor de verbreiding van de islam. Het is niet meer dan 72 miljard dollar wat men hier voor uittrekt, dat valt niet op, temeer omdat er een vrijwel onbeperkte hoeveelheid geld voor uitgetrokken is om de public relations goed te laten verlopen. FNV, CNV, VNO, CBS en WRR leden weten waar het geld vandaan komt om hele infrastructuur van een kloon te bouwen. En iedereen houdt zijn snufferd dicht. Bang dat de stoom met olie dollars ophoudt. toch is huidige strijd tussen de islam en het Westen een strijd tussen een mentaliteit uit de Middeleeuwen en een van de 21e eeuw. Het is een strijd tussen beschaving en achterlijkheid, tussen barbaarsheid en rationaliteit, tussen vrijheid en onderdrukking. Een strijd tussen zij die vrouwen als beesten behandelen en zij die ze als mensen behandelen.. Hoe ziet u de toekomst van de islam in Europa of in het Westen? Je kunt moslims niet meer beknotten. De waarheid kan niet meer verborgen blijven.

   De gevangenissen zitten vol met sociaal onaangepaste uitstoot moslims. Nederland moet steeds meer investeren in de gevangenissen en minder in de universiteiten, terwijl zelfde Turkije en Marokko steeds minder gevangenissen bouwen in hun eigen land. Moslimlanden hebben niet alleen hun uitstoot, maar ook veel criminelen naar Europa gesmokkeld. Moskee- gevangenisbouw is hiermee naar schurkenstaten van EU verplaatst. Dit verklaart de grote economische ontwikkelingen in Turkije en Marokko sinds laatste jaren en steeds achteruitlopende wetenschap en economie in Nederlandse.(zie VN rapporten..)Veel mensen voelen zich geïntimideerd door de steeds groter gewordende en goed georganiseerde groepen Moslims. Er worden politicus vervolgt, terwijl steeds meer mensen de afschuwelijke gevolgen van de islamisering ondervinden; niet alleen aanslagen, massamoorden, bloedwraak enz. door moslims die de koran als richtsnoer en Mohammed als rolmodel hebben, waarbij vele onschuldige burgers een gruwelijke dood vinden. Gesubsidieerde, parasiterende antiracistisch- antidiscriminatie bureaus hebben meer werk, terwijl de islamitische gedragsstoornis van dwang toeneemt. Als men de politie belt komt deze vaak pas na een kwartier om vervolgens na een slap optreden weer af te druipen.

  De PVDA, CDA, Groen Links en D66, zonder uitkeringstrekkers, allochtonen en ambtenaren (incl de StaatsMedia)hadden allang hun kansen uitgeput. Ze staan voor islamisering en uitverkoop van Nederlandse waarden en cultuur. 35 jaar lang zelfde politieke spelletjes, steeds meer moslims binnen, meer beloftes voor hun toekomstige verblijf, steeds meer apartheid en sterkere aanleg voor de ondergang van Nederland!. Geen enkele partij(cda,pvda,GL,d66)die de afgelopen 35 jaar geregeerd hebben, hebben iets aan die Islamitische immigratie kunnen doen. Nu met de huidige stijgende hoge werkloosheid, moet onmiddellijk een stopzetting plaatsvinden, van het immigrantenbeleid,desnoods tegen de wil ,van het Europese parlement. Wij hebben er als klein landje al 1,6 miljoen toegelaten. Er komt dit jaar en de volgende jaren een groot aantal schoolverlaters als gevolg van de expansie van de binnendringende moslims…Er moeten straks nog meer gevangenissen, islam scholen en moskeen gebouwd worden voor de moslim die binnen zijn…
  Gewone mensen, die het islam-, immigratie- en criminaliteitsbeleid van de gevestigde orde zat zijn, en altijd zijn “weggezet” als discriminerende domoren, hebben onomwonden van zich doen spreken. De grachtengordel beeft nu op haar grondvesten, want het “gepeupel” is blijkbaar toch niet zo dom als men veronderstelde. Ook goed voor de moslimwereld om te weten dat we niet voor ze zullen buigen.

  Like

Reacties zijn gesloten.