‘Uitgehongerde’ Gazaanse kinderen krijgen eindelijk laptops van de VN

Rafah, 29 april 2010. De eerste 2100 laptops werden door de UNRWA geleverd. De gemaskerde personen op de foto zijn de onderwijzeressen

UN to distribute 200,000 laptops to Gaza refugees

door Adel Zaanoun bewerkt met de nodige dosis humor door Contradicere

GAZA – Dat het met de honger van Palestijnen wel meevalt toonde wij u eerder al aan. Palestijnen behoren tot de dikste mensen op wereldniveau. Toch blijft de VN volhouden dat het de Palestijnse ‘vluchtelingen’ aan alles zou ontbreken. En daar wil de VN via haar UNRWA uiteraard iets aan doen.

De UNRWA (The UN Relief and Works Agency) heeft vastgesteld waaraan het de kinderen van Palestijnse ‘vluchtelingen’ het meeste ontbreekt. En dat zijn laptops. Jawel, laptops. Dus heeft de UNRWA besloten dat er tussen nu en 2012 500.000 laptops weggegeven gaan worden aan Palestijnse kinderen in Gaza. Vorige week lanceert de UNRWA een campagne om de eerste 200.000 groen witte ‘verzetsbestendige’ energiezuinige laptops uit te delen. Zomaar, voor niets. Kosten voor de belastingbetaler? Ruim 23 miljoen euro. Peanuts dus.

Is het niet geweldig? Nog een stukje gereedschap erbij voor de Palestijnse autoriteiten om de kinderen van Gaza te indoctrineren met Jodenhaat. En de VN heeft al zoveel gedaan voor de Palestijnen. Zo maakt zij de wereld al meer dan 60 jaar wijs dat het allemaal ‘vluchtelingen’ zouden zijn die Israël zouden zijn uitgezet. Dat het gaat om de nakomelingen van jihadisten die naar Israël trokken om de Joden in zee te drijven, en de meeste ‘verzetsgroepen’ rechtstreeks afstammen van de met de nazi’s heulende toenmalige groot mufti doet niet ter zake. Dat begrijpt u wel.

Evenmin doet het volgens de VN ter zake dat het de Palestijnen aan werkelijk niets ontbreekt. Miljarden dollars en euro’s stroomde al de zakken in van de autoriteiten. Deel gebruikt men dit in het ‘verzet’ tegen die vuige ‘zionazi’s’ en deels gebruiken overheidsdienaren en leiders om uit te geven aan luxegoederen en het spekken van hun buitenlandse bankrekeningen. Arafat was multi miljardair toen hij stierf en Abas komt nog maar 200 miljoen tekort om zich miljardair te mogen noemen. Zo arm is die arme Abas. Met de Hamas leiders en dienaren is het niet anders gesteld.

Ook zouden de afstammelingen van de 400.000 750.000 toenmalige ‘vluchtelingen’ bedreigd worden met uitroeiing. Ze hebben zich in 60 jaar tijd slechts met een factor 12 of meer weten te vermenigvuldigen. U ziet, Israël roeit ze zienderogen uit. Ja mensen, het is walgelijk wat die ‘zionazi’s’ allemaal uitvreten in Gaza. Maar goddank hebben de kinderen van Gaza wel een Zyklon B bestendig laptopje bij zich als ze in de gazakamers gedreven worden. Daar heeft de VN dan wel weer voor gezorgd! En wij bent u om te zeggen dat u niet eens een laptop heeft? U bent geen vluchteling toch? Tenminste, nog niet. Daar werkt de VN namelijk nog hard aan!

1 van de 200.000 laptops die de VN aan Gaza leveren: OLPC XO-1 laptop in Ebook-Mode


Bronnen: Salem News.com: UNRWA Provides Laptops to Gaza School Children door Yousef Al-Helou for Salem-News.com van 16 mei 2010; Strait Times: 200,000 laptops for Gaza van 30 april 2010; Dipnote: U.S. Will Contribute $60 Million to United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees door DipNote Bloggers op 18 juni 2010; One Laptop per Child From Wikipedia, the free encyclopedia