Wie behoort Jeruzalem? Dr. Jacques Gauthier over de legale status van Jeruzalem

Dr. Jacques Gauthier: Jerusalem belongs to the Jews

Dr. Jacques Gauthier, een niet-Joodse Canadese advocaat, heeft twintig jaren van zijn leven gestopt in het behalen van zijn doctoraat in de rechten [PhD], na twintig onafgebroken jaren studie omtrent de legale status van Jeruzalem. De dissertatie die hij voor zijn doctoraat maakte, omvat maar liefst 1.300 bladzijden en 3000 voetnota’s! Sommige mensen in deze wereld schuwen geen hard labeur om iets omstandig te verdedigen waarin ze rotsvast geloven. Dr. Gauthier is daar het levende bewijs van.

Op de bijgevoegde videobeelden, opnames van een interview op CTS TV.com met Dr. Jacques Gauthier van  10 november 2009, waarin hij zijn thesis over de legale status van Jeruzalem beknopt maar overtuigend uit elkaar zet. Een merkwaardig tijdsdocument dat iedereen moet gehoord en gelezen hebben. Mijn persoonlijke mening: de meest overtuigende argumentatie op videobeelden die ik ooit omtrent dit onderwerp heb gezien !! (duurtijd 46 minuten)

Codyman blog: 20 Years of research reveals: Jerusalem belongs to the Jews door Hillel Fendel van William Cody Bateman op 10 september 2006:

Gauthier’s main point, as summarized by Israpundit editor Ted Belman, is that a non-broken series of treaties and resolutions, as laid out by the San Remo Resolution, the League of Nations and the United Nations, gives the Jewish People title to the city of Jerusalem. The process began at San Remo, Italy, when the four Principal Allied Powers of World War I – Great Britain, France, Italy and Japan – agreed to create a Jewish national home in what is now the Land of Israel.

“Who Owns Jerusalem?”

“Van wie is Jeruzalem?”

Deel 1


Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.