Premier Netanjahoe op YouTube op de Nationale Feestdag van Israël

“Op de Dag van de Onafhankelijkheid viert Israël het dubbele mirakel in het leven van het Joodse volk,” zei premier Benjamin Netanjahoe in een speciale videoboodschap op de website van Youtube ter gelegenheid van Israël’s 62ste Onafhankelijkheidsdag.

“Het eerste wonder is het herstel van de Joodse soevereiniteit. Er is geen enkel ander voorbeeld dat ik ken in de geschiedenis van de volkeren, waarin een verspreid volk, praktisch voor dood achtergelaten, in staat is geweest om de draad van haar nationale identiteit weer op te nemen. Het tweede wonder is, wat we hebben gedaan sinds de oprichting van de Joodse staat,” zei Netanjahoe.

“Israël is hard op weg om een regionale economische macht te worden en één van ’s werelds grootste technologische grootmachten. Al deze gaven van creativiteit en genialiteit in onze mensen barsten naar buiten op elk gebied: in de wetenschap, in de technologie, in de geneeskunde en in de kunsten. En deze grote uitbarsting van creativiteit belooft een grote toekomst voor het Joodse volk en voor de gehele mensheid.”

“Dit dubbele mirakel levert het bewijs van de levenskracht van het Joodse volk. Het is een bewijs van de diepe bronnen van hoop die wij in ons dragen en met de diepste band die wij hebben, zowel met ons verleden als met onze toekomst. Die twee mirakels die zich reeds hebben voorgedaan – zij zijn slechts het begin. Als we samen blijven, als we ons blijven inzetten voor onze gezamenlijke toekomst, dan is er niets wat wij niet kunnen bereiken, ” verklaarde de premier. [bron]

Een gedachte over “Premier Netanjahoe op YouTube op de Nationale Feestdag van Israël

 1. Dear mr. Netanyahu;

  My gretulations for you and Yisra-el.

  And my hope for youre people and my people is,that Massiach is soon coming on oure lives.
  Baruch aba, Ha Shem Adonai.
  Shalom Yisra-el.
  Shalom Yerushalayim tsel es sahav
  Shalom ha Massiach

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.