De speech in de Verenigde Naties die niemand mocht zien noch horen

Bijna drie jaar geleden, maandag 26 maart 2007, kreeg de voorzitter van UN Watch Hillel Neuer de gelegenheid om in de Verenigde Naties [!] de hypocrisie van de Mensenrechtenraad [Human Rights Council] van de Verenigde Naties aan de kaak te stellen, het wereldorgaan dat het VN-misbaksel met name het Goldstone Rapport de wereld heeft ingezonden.  Voor de eerste keer ooit heeft de voorzitter van de Raad, ambassadeur Luis Alfonso de Alba uit Mexico, de voordracht als ‘ontoelaatbaar’ verklaard en de speech een eeuwige ban opgelegd.

“A diplomatic moment to remember…” [New York Sun, 30 maart 2007]

“YouTube’s Top Rated, Most Discussed, Most Linked, Most Viewed Video of the Week…” [YouTube.com, maart 2007]

“Council President Luis Alfonso de Alba ruled the remarks inadmissible… in the depths of the U.N., this was of course logical: Mr. Neuer’s commentary had been accurate…” [Wall Street Journal, 30 maart 2007]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.