Israël: ’t is genoeg geweest! De wereld: hoezo genoeg?

drygaza

Mr. Geschiedenis: “Na acht jaren raketaanvallen vanuit Gaza, heeft Israël gezegd:” – “GENOEG!” – “Waarop de rest van de wereld antwoordde…” – “NIET genoeg!”

De Israëlbashers kunnen er maar niet genoeg van krijgen en ze worden hierin flink gesteund door nationale en internationale instituten en ngo’s (niet-gouvermentele organisaties).  Intussen bereidt Iran zich openlijk voor op een nieuw conflict, mag de Iraanse president Ahmadinejad zijn [antisemitisch] woordje plaatsen in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, die thans voorgezeten wordt door de Libiër Ali Traki, vriend van Moeamar Khadafi, de ‘Gids van de Revolutie’ en president van de terroristenstaat Libië. Diezelfde Verenigde Naties die net het Goldstone Rapport heeft uitgebracht waarin het recht op zelfverdediging van de Israëlische staat andermaal ter discussie staat en de reactie van het IDF tijdens het recente Gazaconflict na acht jaar raketaanvallen, ontvoeringen en honderden zelfmoordaanslagen, als ‘disproportioneel’ wordt bestempeld.

Deze cartoon van Dry Bones dateert van 23 januari 2009, amper vijf dagen nadat Israël zich eenzijdig had teruggetrokken uit de Gazastrook. Sindsdien werden er tot op heden ‘maar’ 715 raketten en mortiergranaten meer afgevuurd vanuit de Gazastrook op willekeurige burgerdoelwitten in Zuid-Israël… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.