Terroristen hebben geen humor

Acteur Sacha Baron Cohen [alias Borat] heeft in zijn nieuwe film ‘Brüno’ een gesprek met de humorloze Ayman Abu Aita van de Al-Aqsa Martelarenbrigade. Het gesprek gaat volledig de mist in wanneer hij zijn mening geeft over een welbekende terrorist: ‘Jullie Koning Osama lijkt wel op een vieze tovenaar of een dakloze kerstman’.

Echter! Nu is Abu Aita heel erg boos op Cohen

boratAyman Abu Aita werd eerder in de nieuwe film van Sacha Baron Cohen ‘Brüno’ voorgesteld als een humorloze terrorist van de Al-Aqsa Martelarenbrigade, maar de geïnterviewde heeft dit onlangs ontkent tegenover Sky News. Abu Aita is christen en lid van de Palestijnse politieke beweging Fatah.

Abu Aita is op dit moment met een team van juridische adviseurs een zaak aan het voorbereiden tegen Cohen. Hij is niet blij hoe hij afgeschilderd werd in de film ‘Brüno’. Abu Aita werd in het afgehuurde ‘Everest Hotel’ met behulp van een tolk geïnterviewd en voorgesteld als een gevaarlijke terrorist van de Al-Aqsa Martelarenbrigade. En daar gingen Cohen en zijn ploeg overduidelijk de fout mee in, want Abu Aita is een christen en lid van Fatah. Volgens Sky News werd hij op valse gronden voor een lange periode vastgehouden door de Israëlische overheid. Tevens zou de tolk hem niet goed vertaald hebben, want Abu Aita heeft niet geroepen dat Cohen moest maken dat ‘ie wegkwam na zijn opmerking over Osama Bin Laden.

[wordt vervolgd ;)]

Met dank aan De Researcher

Zie ook op deze blog: Borat: ‘De Joden hebben de dinosaurussen uitgeroeid’ van 22 mei 2009

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.