Islamistische AEL-soap rond negationistische cartoons gaat derde ronde in

abdou1
AEL-woordvoerder Abdou Bouzerda gaf op de Nederlandse TV toe dat hij de auteur is van de bewuste anti-Joodse cartoons

De islamistische soap die de AEL opvoert omtrent de publicatie op haar site van cartoons die de holocaust ontkennen of minstens minimaliseren gaat haar derde ronde in. AEL heeft de antisemitische cartoon van de hand van AEL-woordvoerder Abdou Bouzerda (afbeelding rechts), terug op haar website geplaatst uit protest tegen de uitspraak van het Nederlandse openbare ministerie. Zoals verwacht is het Cidi.nl opnieuw in actie geschoten en heeft prompt klacht neergelegd. [Zie ook: Bouzerda weigert Naftaniel hand te geven]

Volgens de AEL mag zij als islamistische organisatie het Joodse volk als de erfgenamen en/of de overlevenden van de holocaust beledigen omdat de Deense Mohammedcartoons beledigend zijn voor de islam. Los van het feit dat de meeste Joden en Joodse organisaties afstand hebben genomen van de Mohammedcartoons, wordt andermaal de Joodse gemeenschap geviseerd voor feiten waar ze helemaal niet verantwoordelijk voor zijn.

Overigens wordt volgens het Nederlandse Openbaar ministerie geoordeeld dat weliswaar de draak werd gestoken met de profeet Mohammed, maar dat niet de islamitische gemeenschap op zich werd geviseerd. In het geval van de antisemitische cartoons is dit precies andersom: niet de God van de Joden wordt geviseerd maar het Joodse volk, dat ternauwernood de genocide overleefde daar waar dit voor de moslimpopulatie nooit het geval is geweest. De AEL probeert hier duidelijk de rollen van slachtoffer en dader om te keren in haar eigen voordeel en ziet hierin een kans de Joden de rekening van de Holocaust nog een tweede keer te presenteren.

Achter de schermen trekt de Libanese leider en oprichter van de Arabisch Europese Liga (AEL), Dyab Abou Jahjah nog steeds aan de touwtjes
Achter de schermen trekt de Libanese leider en oprichter van de Arabisch Europese Liga (AEL), tevens verbindingspersoon tussen Hezbollah Libanon en AEL-Europa – Dyab Abou Jahjah – nog steeds aan de touwtjes en probeert met wisselend succes de taqqiya (de kunst van leugen en bedrog) aan de Europeanen te slijten  

De AEL zegt dat ze voor de absolute vrijheid van meningsuiting is voor iedereen. Tekenaar van de bewuste antisemitische cartoons, Abdou Bouzerda: ‘Meningen moeten in de publieke arena worden uitgevochten.’ Behalve dan als de islam of de profeet Mohammed het mikpunt van satire of spot worden, dan moeten er [bij voorkeur Joodse] koppen rollen. Dat de Mohammedcartoons noch getekend en noch gepubliceerd werden door Joden zal de islamisten van de AEL worst wezen. Volgens hen is alles wat mis gaat in de wereld en/of wat hen niet zint, ALTIJD en PER DEFINITIE de schuld van de Joden.

Hoedanook, de AEL krijgt waar ze vurig op hoopte en zal dan toch vervolgd worden. Ze krijgt een nieuwe strafprocedure aangesmeerd zodat het zich opnieuw in haar geliefkoosde slachtofferrol (van de vrije meningsuiting…) kan verhullen met het enige doel haar anti-Zionistische [lees: antisemitische] agenda in het middelpunt van de belangstelling te houden. In dat opzet is de stunt alleszins reeds geslaagd te noemen. Benieuwd of het OM in die doorzichtige tactiek zal trappen.

Een gedachte over “Islamistische AEL-soap rond negationistische cartoons gaat derde ronde in

  1. Tiens! We hebben nog niets gehoord van de verblinde AEL-aanbidder, GEERT VAN DYCK. Die is het afgedruipt met zijn staart tussen zijn benen (ingeval er nog één is?) Was blijkbaar al niet van het hoogste intellectueel niveau dat ik ooit tegengekomen ben, maar ja er is van alles nodig om een wereld te maken, zelfs dat.

    Like

Reacties zijn gesloten.