De ‘vriendschapsbanden’ van de AEL [video]

Brahim Harchaoui (l) en Hezbollahterrorist Samir Kuntar (r)
Brahim Harchaoui (l) en Hezbollahterrorist Samir Kuntar (r)

De bijgevoegde Franstalige videoclip wordt door Brahim Harchaoui, bestuurslid van AEL-België (Antwerpen), via zijn Facebook profiel verspreid. Onlangs haalde bestuurslid Brahim Harchaoui het Belgische nieuws toen bleek dat hij in Libanon namens de AEL een vriendschapsbezoek had gebracht aan zijn ‘grote idool’ Samir Kuntar van Hezbollah, die recent werd vrijgelaten in ruil voor de stoffelijke resten van twee Israëlische soldaten. De terrorist Samir Kuntar had vier Joden vermoord waaronder een 2-jarige kleuter die hij met zijn geweerkolf het hoofdje verbrijzelde.

Toen Joods Actueel op 5 april 2009 dat bewuste ‘vriendschapsbezoek’ van de AEL onder de titel AEL aan tafel met Hezbollah uitbracht op haar website, volgde meteen een klacht tegen Michael Freilich, hoofdredacteur van Joods Actueel, wegens laster en eerroof jegens de AEL en haar bestuurslid Brahim Harchaoui. Er volgde een proces waarin de klacht werd afgewezen en de AEL op 28 april 2009 werd veroordeeld tot het betalen van de gerechtskosten.

Deze videoclip, die zoals gezegd door AEL-bestuurslid Brahim Harchaoui wordt verspreid via Facebook, dateert van 20 december 2008 wanneer Franse extremistische pro-Palestijnse militanten een galabal proberen te verhinderen dat naar jaarlijkse gewoonte door de Joodse organisatie Migdal in het bekende Theater – thans Café – Ba ‘ta, clan op de Boulevard Voltaire in het 11de district van Parijs, wordt georganiseerd. De militanten houden hun gezichten goed verborgen achter een ‘arafatsjaaltje’ en hun bewoordingen en dreigingen laten niets aan de verbeelding over.

Een kort citaat uit de videoclip: “Wanneer Bataclan en Migdal, net zoals de voorgaande jaren, een galabal organiseren voor de Magad, de grenspolitie van het Israëlische leger, zullen de mensen dat niet meer steunen en zult u de gevolgen moeten dragen van uw daden. De volgende keer komen we terug maar niet om te praten.”

[orig.: “Si le Bataclan et le Migdal organisent, comme les années précédentes, un gala pour le Magav, la police des frontières de l’armée israélienne, les gens ne vont plus le supporter et vous allez payer les conséquences de vos actes. La prochaine fois on ne viendra pas pour parler.”]

Bronnen & verwijzingen: Cidi.nl: CIDI wacht op beslissing OM Amsterdam aangaande vervolging AEL van 5 juni 2009; op deze blog: AEL wordt [nog] niet vervolgd voor het plaatsen van antisemitische cartoons van 18 augustus 2009; AEL nog steeds niet vervolgd voor het plaatsen van antisemitische cartoons en negationisme van 6 juni 2009; De ene belediging is de andere niet [satire] van 17 april 2009; ‘Ik ben beledigd door deze smerige cartoon over Mohammed!’ van 28 februari 2009; Gouden tijden voor antisemitische cartoonisten in het Midden-Oosten van 31 januari 2009; HBVL: Spotprenten: AEL publiceerde antisemitische cartoons en Aangifte tegen AEL om antisemitische cartoons van 5 februari 2006; Karim Hassoun (AEL) over de oplossing van het ‘Joods probleem’ van 8 mei 2009; AEL versus Joods Actueel: Het ‘keppeltjesincident’ dat er geen was…. van 30 april 2009; De AEL (Arabisch Europese Liga) weer boos op de Joden van Antwerpen van 19 en 28 april 2009; Joods Actueel: Axel Polis op Liberales over het conflict en Antwerpen en VRT schenkt AEL-woordvoerder zes minuten vrij podium op TV van 16 januari 2009 en AEL aan tafel bij Hezbollah van 5 april 2009

Een gedachte over “De ‘vriendschapsbanden’ van de AEL [video]

  1. Echte maffia praktijken. Het is natuurlijk niet te verwonderen want dat woord komt uit het Arabisch. “Toevallig” heeft Lucas Catherine dat gemist in zijn compleet foute lijst van Nederlandse woorden uit het arabisch in één van zijn meest idiote boeken: Islam voor ongelovigen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.