Gematigde Fatahconferentie was niet erg ‘gematigd’ [satire]

Abu Mazen (Mahmoud Abbas) op weg naar de 'gematigde' Fatahconferentie
Abu Mazen (Mahmoud Abbas) op weg naar de 'gematigde' Fatahconferentie

Bronnen: The Rubin Report: Fatah Congress: No Sign of Moderation or Reform en Fatah Congress: Peace As A Very Low Priority door Barry Rubin van 5 augustus 2009; zie ook op deze blog: Fatahkopstukken vergaderen over vernieuwde radicale koers tav Israël van 4 augustus 2009; De onverzoenlijkheid van ‘gematigde’ Palestijnen. Saeb Erekat onthult de realiteit… in het Arabisch van 3 augustus 2009; Palestijns parlementslid Dahlan: ‘Geen erkenning van Israël, noch door Hamas en noch door Al Fatah’ van 31 juli 2009; PLO heeft nooit het bestaansrecht van Israël erkend (een leugen weerlegd) van 22 maart 2009