Obama en de minimalisering van de holocaust

DRYBONESHOLO

Voor alle duidelijkheid: “De gelijkstelling door Obama van het lijden van de Palestijnen met de verschrikkingen van de Holocaust, maakt van hem geen Holocaust-ontkenner. Het maakt van hem wel een Holocaust-minimalizeerder.”

Dry Bones: “De relatie tussen de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama en de Joodse staat Israël verslechtert zienderogen. Om te begrijpen hoe dat zo gekomen is, zou het erg handig zijn om de speech van Obama in Kaïro van 4 juni 2009 tegenover de moslimwereld nader te onderzoeken. Dergelijke analyse werd al een dag later na de toespraak gemaakt door Morton A. Klein, president van de ZOA (Zionist Organization of America). Die analyse vind je hier. Zou het kunnen dat dit belangrijk document er de oorzaak van was dat ZOA niet werd uitgenodigd op de ontmoeting van Obama met Joodse leiders?”

Bronnen: op deze blog: ‘Tot nog toe hebben we alleen maar met de Amerikanen onderhandeld’ van 16 juli 2009; Obama kent de geschiedenis van Israël niet… en waarom dat zo belangrijk is voor de toekomstige vrede van 12 juli 2009; Barack Obama en de mythe van de nederzettingen van 6 juni 2009; Israëli’s hebben geen vertrouwen meer in Barack Obama van 22 juni 2009; Waarom zouden we naar twee staten streven als er al drie zijn? van 11 juni 2009; Barack Obama’s speech in Kaïro aan de moslimwereld: ‘We’re sorry!’ van 5 juni 2009; Israël wordt ‘obstakel’ voor Barack Obama’s nieuwe politiek in het M-O van 24 april 2009