Eens je de holocaust ontkent kan je alles ontkennen

dryholo

Dry Bones‘ cartoon van heden in de context van de tegenwoordige bloedige onderdrukking van de vrije meningsuiting in Iran met de Iraanse antisemitische en negationistische president Mahmoud Ahmadinejad als centrale figuur. Uitdrukkingen in de aard van “Joden als de kanaries in de koolmijn” -syndroom, zijn ook hier weer goed op hun plaats. Het concept is dat de Joden, zoals dat steeds in de geschiedenis het geval is geweest, de eerste groep zijn die lijden onder de dodelijke gevolgen van het vergif dat wordt verspreid door massabewegingen, maar dat zij daarin zeker niet de enigen noch de laatsten zijn. Zodat, zoals de theorie het wil, aan anderen het betrouwbaar signaal wordt gegeven, omdat wij er als vanzelfsprekend mogen van uitgaan dat ze andermaal ONS viseren, hierbij flink opgewarmd door het vergif.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.